Son dakika Galatasaray ve transfer haberleri. GS devre arasında kadroyu güçlendirmek istiyor, Jordan Larsson ve Arthur Cabral, Jonas Wind, Adnan Januzaj, Chidera Ejuke, Gedson Fernandes ve İrfan Can Eğribayat, Halil Dervişoğlu gibi isimler var. Ayrıca Babel, Feghouli, Yedlin ile de yolları ayırma planı var.
Spor yorumcusu ve Radyospor programcısı Eyüp Yıldız, Galatasaray’ın Süper Lig’de oynadığı ve oynayacağı maçlarını ve transferde yaşanan son gelişmeleri değerlendiriyor. Yayını beğenip kanalıma abone olmayı unutmayın.
Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCmqULxMkCv-n8D4ShRXti3Q/join
Telegram Grubumuz: https://web.telegram.org/#/im?p=@gsyoutubee
Telegram Sayfamız: https://web.telegram.org/#/im?p=@GALATASARAY_YOUTUBE
#Galatasaray #SüperLig #SonDakika
Galatasaray’dan haberler, Türk Sporundan yorumlar, futbol basketbol ve diğer branşlardan bilgiler ve yorumlar için kanalıma abone alabilirsiniz.
Videolarıma like’larınızı bekliyorum, kanalımıza abone olarak takip edebilir bizlere destek verebilirsiniz. Teşekkürler.
Ayrıca aşağıdaki linklerden beni sosyal medya üzerinden de takip edebilirsiniz.

https://www.instagram.com/eyupyildiznet/
https://www.facebook.com/eyupyildizne…
Kuponlarımı görmek için http://ow.ly/7Gjv30nWdSL
Son olarak sizlere aşağıdaki iddaa sayfalarını takip etmenizi de öneririm
ATİSTİCS TV https://www.youtube.com/channel/UC4uZ…
Günay Esentürk https://www.youtube.com/channel/UCk0IPgCydaLVjx_w1eKj4mw
WE ARE THE BEST YOUTUBE KANALI https://www.youtube.com/channel/UCV1Iqs3IQXaO5altJ8SbrDg
Alper Şahin Futbol Biz: https://www.youtube.com/channel/UCLCYHgGFcnNUau6vxN_FdjA
DERİN HABER 1905 YOUTUBE KANALI
https://www.youtube.com/channel/UCgc3qYLuN-59aCadnDpQsMA
İş birliği, reklam ve teklifleriniz için bana @eyupyildiznet instagram adresinden ulaşabilirsiniz.

23 Comments

  1. Eyüp Bey iyi yayınlar. Başta siz ve sizin gibi Galatasarayın çıkarları doğrultusunda herkesi eleştirebilen yorumcu ve gazeteci dostlarımıza teşekkür ederim. Başarıya giden yol özeleştiri yapmaktan geçer…

  2. MEVCUT KADROYLA FARKLI MEVKİLERDE DENENMELİ KEREM..MORUTAN. GİBİ
    ÇİFT SANTRAFORLADA OYNAYA BİLİRİZ
    TAYLAN VEYA BERKAN TEKLİ OYNAYABİLİR
    SİZLER NE DERSİNİZ

  3. FATİH TERİM İNADINDAN VAZ GEÇİP TAKIMA ODAKLANMASI ŞART
    GÖRÜYORUZ MUYOR
    NEYİN PEŞINDE HÂLÂ UMUT EDİYOR
    BIRAKIN GENÇLER OYNASIN YENİLELİM
    HIRS ARZU İSTEK ARTAR BENCE
    RUHSUZLARA TAVİZ YOOOK

  4. Hoca bir iki rötuş transfer yapabiliriz dedi onun için çok transfer olacağını inanmıyorum, satarsak belki, benim görüşüm yedek solbek ve 8/10 numara oynayacak oyunculari transfer ederse takım yeterli bu sene için, bunlar türk olursa muhteşem olur, marcao'nun yedeyi için benim görüşüm Abdülkerim bardakçı düşünülmeli (yani marcao'ya rekabet olarak dedim Abdülkerim'i) ama marcao'nun satılmasına karşıyım takımın patronu ancak çok para verilirse ozaman tamam derim ve yerine Tomas Ribeiro dusunulmeli, sağbek için Omarin durumu ney❓ ve İsmail çokcalis ne durumda sakatlık sonrası❓ unutmayalım paf takımda bu sene kiralık verilen Mahmut keskin var onuda bir degerlendirsen performansıni Eyüp abi güzel olacak, benim görüşüm bizim bu sene enbuyuk transfer hamlemiz gol ve asist gücü yüksek bir 8/10 numara olmalı misal bakasetas gibi ama yabancı kontenjanı ne olur böyle yabancı oyuncu gelirse bilmiyorum, onun için solbek ve sagbek alternatif oyuncuları türk düşünsek iyi olur çünkü böyle bir 8/10 numara oynayacak ve bir kaç senedir skorer olan türk oyuncu yok bizim bütçemizde❗son olarak hocanın uygulamaya koymak istediği yeni sistem hangi performans verecek oyuncularımızın istatistikleri yükselecek mi ❓2012'de 4141 başlayıp ilk 5 hafta gol sorunu yüzünden kanatsız 442 geçtikten sonra takım çok skorer olmuştu, bu sene ne olacak❓

  5. GEDSON gelmesin oyuncu süre alamıyorum hiç gerek yok.Geliyor süre alıyor sezon sonu gidiyor
    Galatasaray alt yapı değil.Van Aanholt Galatasaray seviyesi değil.Nagatomo gibi oyuncuya ihtiyacımız var.

  6. Ya ne boş konuşmuşsun birader madem ihtiyacı yok defansif orta sahaya neden gedsonu istiyor ? Hadi istedi gedson gelmedi diyelim ondan başka futbolcu mu yok ? Galatasaray en büyük saçmalığı orta sahaya doğru düzgün birini alamadığı için yaptı zaten ne berkan ne taylan bir tane melo tarzı biri etmiyor boş boş konuşmayın ilk ihtiyacı olan transfer defansif kaliteli güçlü bir 6 numara ondan sonra sol bek forvet ve kanat oyuncusuna ihtiyacı var bunları görmek için futbol alimi olmaya gerek yok.

  7. Takıma öncelikle sağlam bi forvet sonra forveti besleyen Gary Rodriguez tarzı hızlı bir sağ kanat lazım. Orta Sahaya Gedson veya Alexis Beka Beka alınmalı. Ayrıca Melo tarzı DOS da lazım. Van Aanholt un yanına bi sol bek şart. Yerli Sağbek alınmalı. Yerli stoper ve yerli kaleci de lazım. Luyindama, Diagne ve Yedlin satılmalı. Babel, Omar ve gerekirse Feghouli ile de yollar ayrılmalı. Sonra yedek kulübesine ikinci yarı skora katkı verecek transferler de şart.

Leave A Reply