#fenerbahçe #volkandemir #fenerbahce #fenerbahçehaberleri

Fenerbahçe’de Alexander Djiku transferi ne zaman açıklanacak?

Fenerbahçe’de tartışılan isim Jayden Oosterwolde sol bekteki sorunu çözer mi?

Fenerbahçe’de stoper için pazarlıkların sürdüğü Becao transferi ne durumda?

Fenerbahçe orta alana nasıl bir oyuncu arıyor? Nicolas Dominguez ve Leandro Paredes?

Fenerbahçe’de Szymanski’nin maliyeti ne kadar olacak?

Fenerbahçe’de Wilfried Zaha’nın alternatifi hangi oyuncular?

Fenerbahçe’de Umut Nayir transferi sonrası forvette nasıl değişimler olacak?

Tüm detaylar ve Fenerbahçe’de yaşanan son gelişmeler videomuzda…

Kanala katılmak için 👉 https://bit.ly/3sZDkUm

Abone Olmak İçin 👉 https://paply.org/c8x

Oynatma listelerimiz:

Fenerbahçe Gündemi 👉 https://bit.ly/3BBM9Jr

Maç Sonu Yorumları 👉 https://bit.ly/3BbJgxf

Fenerbahçe Transfer Haberleri 👉 https://bit.ly/3xjbzbY

Volkan Demir’i diğer sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz.

https://instagram.com/volkandemir

24 Comments

  1. Fenerbahce zaha ve livakovici getirmedigi surece geriye aldiginin hicbir onemi olmayacak. Zaten 2. Olan bir takima benzer levellerdeki oyuncular getirerek ancak 2. Olur. Rakip icardiyi aldı, paredesi Antoniyi kovalıyor. Şampiyonlar ligine hazırlık yapıyorlar. Biz şampiyonlar ligine gitmesek bile gidiyormuş gibi hazırlık yapmalıyız ki bu sene şampiyonluk gelsin. Ardayi gönderdik simanskiyi aldık. 30 gol atan valenciayi gönderdik dzekoyu aldık (atsın dzekoda en iyi 30 atar) kalite artmıyor, muadiller geliyor. Djikuyu çoğunun aksine bence iyi bir transfer. Hızı olmazsa olmasın Fenerbahçe'nin stoperi dedigin az kasap olur. Djiku da tam bir kasap gerekirse etini bir yana kemiğini bir yana ayırır.

  2. Sayın Volkan Demir: Crespo'yu Geçen Sene Oynatmadi ki Arao'dan Çok Çok İyiydi Crespo Kesinlikle Sözleşme Uzatılmalı İyi Bir Bonservisle Satarızda. Crespo Atom Karınca Deli Gibi Top Kapıyor.

  3. Zaha işi yatarsa bu yönetim yine galatasarayın transferlerinin altında kalırsa şampiyonluk umudu yok olup gidecek bunu taraftar görüyor yönetim nasıl göremiyor aklım almıyor. Çok mu zor küme düşen leedsten tyler adams falan çekmek. Adını 5 yıl önce bilmediğimiz union berlin aaronson ve fofona kiralıyor premier ligden, adamların şuana kada yaptığı en büyük transfer 8m tarihlerinde, biz izlemeye devam ediyoruz, bu nasıl adalet ne hallere düşürdüler takımı

  4. Cerspo ve zajc mert hakan ve irfancandan daha faydalı mert hakan çok kötü devamlılığı yok irfancan formsuz ama mert hakan 'dan daha skorer oyuncu..sırf türk oyuncu oldukları için pozitif ayrımcılık yapılıyor..

  5. Szymanski fifa 23 veri tabanına göre top kontrolü,drimpling,hızlanma sprint hızı çeviklik,falsolu pas olarak yüzde 80 lik verilere sahip ama bitiricilik ve şut gücü olarak yüzde 70 lik verilere sahip bir oyuncu..ortalama bir oyuncu şimdilik..

  6. Fb de oynayan oyuncular ellerinden gelenin en iyisini hatta genelde çıtayı yüksek bir yere koymalılar. Bence serdar aziz ve samet akaydın fb nin stoperleri degiller. Çok fazla bireysel hatalar yapıyorlar. Ve fb kritik puanlar kaybediyor.

  7. Böyle bir kadro planlaması olamaz elinde 8 tane forvet varken umutu almasını anlamıyorum alırsın yedek olarak alırsın her neyse ama elinde ki Pedro King serdar tiagoyu rossiyi çıkartman gereklidir ilk önce bunu yapmaları lazımdı bı ara da 5-6 tane forvet arkası oyuncu varken İrfancan kahveci çekmiştik aynı böyle bir saçma olay her sezon başında 3 tane a kalite oyuncu alsak sapiyon olacagiz diyoruz gene djukular umutlar adını bilmediğimiz oyuncular yazılıyor kent dzeko tamam güzel başladık santrafor rotasyonun da dzeko batsu serdar yetecekken kanatlarda zaha kent mor şampiyon olan her takım 14-15 oyuncuyu sürekli olarak şampiyon oluyor 20 tane orta duzey adamın olmasın 7 tane iyi topçun olsun o seni şampiyon yapar düşüncelerime katilirmısınız bilemiyorum Volkan bey

  8. Emre Mor için İsmail hocanın düşüncesi ne rotasyonda yer alır mı?
    İrfan Can da asıl mevkisi 8 numara pozisyonunda oynayacakmış bu durumda orta sahada çok kalabalık bir rotasyon olmuyor mu? ( dominguez ya da paredes ve szymanski eklenince)
    Fenerbahçe’ye sadece 1 kanat transferi yetecek mi sağda İrfan oynuyordu zaten çok başarılı değildi sola zaha gelse bile sağ kanata da bir oyuncu transferi gerekmez mi ?

  9. beçeriksizler. TURKIYE erdogan'dan, CHP kemal kiliçdaroglun'dan, FENERBAHçE'de ali koç'tan kurtuldugu gunler yakindir insallah

  10. Kent ,Rosii ye göre ne kadar kalite katacak..Djuki Atilla ya göre ne kadar kalite katacak..belki cok ama kendisini acık ara ispatlamıs ismlerden uzak,i vasat civari ya tutrsa transferler geliyor ..su olursa, kanat takarrsa, atar tutarsa , biraz daha kosarsa..falan filan..hep aynı hikayeler..kendisini ispatlamıs yıldız ismleri Ali koc un getirme sansı yok gibi..benim ümidim hic kalmadı acıkcası..

  11. Sevgili Volkan Demir, tek elestirim gunluk yayina bir sekilde ara vermen. Bir sekilde gunluk yayinlara devam etmen dilegimle. Oyle ki takim hakkinda en net haberleri senden aliyoruz. Bununla birlikte, gordugum kadariyla video yayimlamadigin zamanlarda baska platformlarda yer aliyorsun; mumkun mu bilmiyorum ama en azindan bu yerlerin yayinlarini da kanalinda paylassan, daha faydali olur diye dusunuyorum. Kolayliklar.

  12. Bu ortasahayla olmaz. İsmail dışında oyuncu yok. Zaha alınır ve orta sahaya Kante bulursanız takım olur. Aksi halde 2 ileri 1 geri. Forvetleri tam olan takımı orta sahadan eksik bırakmamak lazım

  13. Öncelikle çalışmalarınız için teşekkür ederim. Siz bizim fenerbahçe adına sözcülüğümüzü yapıyorsunuz. Çok önemli. Lütfen argümanlarınıza sadık kalın. Lütfen argümanlarınıza sadık kalın. Fener'in yeni bir kaleciye ihtiyacı var. Galatasaray ile fenerbahçe takımını oyuncu oyuncu karşılaştırmalısınız. Tek iyi oyuncu Ferdi. Çok fazla ortalama oyuncumuz var. Lider ve savaşçı arasında iyi bir karışıma ihtiyacımız var. İsmail de çok fazla hata yapıyor. Bir şeyi büyütmenin faydası yok.
    Phuket / Tayland'dan saygılarımla.
    Mehmet Elibol

  14. Bu adam tam Fenerbahçenin kendisi saç sarı göz mavi. Prim için ekranlarda feneri kötülemez birisi birşey dese yüzü düşer. Seviyorum seni volkan demir

Leave A Reply