Murat Köten sarı kırmızılı ekibin gündemini ve gazete manşetlerini aktarıyor…

Bologna, Nicolas Dominguez’i takımda tutmak için görüşmeler yaparken, takım kaptanı diğer yabancı kulüplerin ilgisini çekiyor. Fenerbahçe, Dominguez için 13 milyon euro’luk bir teklifte bulundu. Ancak Bologna’nın en az 15-20 milyon euro değerlemesini karşılayamadığı için bu teklif doğrudan reddedildi.

GALATASARAY’IN İLGİSİ SÜRÜYOR

Corriere di Bologna’nın haberine göre, Nottingham Forest ve Galatasaray, Dominguez’e ilgi gösteriyor. Ancak Bologna, eski Atalanta orta saha oyuncusu Remo Freuler için Premier Lig ekibiyle olan pazarlıklarını sürdürdüğü için ortak bir noktada buluşabilir.

TRANSFERİN HIZLANMASI MÜMKÜN

Yaz transfer piyasasının sonuna yaklaşırken, belki de her iki taraf da kendi ihtiyaçlarını karşılamak için bir takas transferi yapma yoluna gidebilirler.

Nicolas Dominguez Kimdir?

Orta sahada forma giyen Nicolas Dominguez, Bologna FC takımında oynuyor. 28 Haziran 1998’de doğan Dominguez, 179 cm boyunda ve 73 kilo ağırlığındadır. Sağ ayağını kullanmaktadır. Bu sezon, Dominguez 1 kez ilk 11’de sahaya çıkmış, sarı veya kırmızı kart görmemiş, 0 asist ve 0 gol katkısıyla oynamıştır.

Ülke: Arjantin
Doğum Tarihi: 28 Haziran 1998
Boy / Kilo: 179 cm, 73 kg
Pozisyon: Orta Saha
Kullandığı Ayak: Sağ

#Galatasaray #NicolasDominguez #MarcoVerratti #MoussaSissoko #SergioRamos #Transfer #GalatasarayHaberleri #MuratKöten

App Store’dan Sportmen uygulamasını indirmek için https://l24.im/0Gb
Google Play’den Sportmen uygulamasını indirmek için https://l24.im/se0xa

Ayrıcalıklardan yararlanmak için Futbol Plus’a özel üye olarak katılın:
https://www.youtube.com/channel/UCgbXyojig2J2Q46zqFQOJmg/join

Türk medyasının önde gelen isimleri ile birlikte aynı zamanda kamuoyuna yön veren markaların yer aldığı Futbol Plus kanalında güncel ve özgün yorumları bulabilirken, aynı zamanda özel röportajlar, analizler ve futbol karşılaşmalarından sıcak bilgileri hızlı bir şekilde bulabileceksiniz.

Kanalımıza Abone Olmak İçin 👉 https://bit.ly/3EtgyYI
Futbol Plus Facebook Hesabı 👉 https://bit.ly/3feFsAL
Futbol Plus Twitter Hesabı 👉 https://bit.ly/3zXOADx
Futbol Plus Instagram Hesabı 👉 https://bit.ly/3566M2k

OYNATMA LİSTELERİ:
Galatasaray Oynatma Listesi: https://bit.ly/3MG7vt6
Fenerbahçe Oynatma Listesi: https://bit.ly/3Vw4Dmv
Beşiktaş Oynatma Listesi: https://bit.ly/3VCzNJ4
Trabzonspor Oynatma Listesi: https://bit.ly/3ENB9dZ
#FutbolPlus #futbol

23 Comments

  1. Ne dominguezi be …
    Veratti gelirse orta saha küçüklere emanet..

    Adam gibi taş gibi adam yiyen canavar alın Ulan 3 ay oldu bula bula bunlarımı Buldun timur…..
    Cenk Ergün yapsaydı

    Fernando
    Ndiaye Gibi adamlar Alırdı orta sahaya.

  2. Galatasaray'da kim Taliscayı takıntı haline getirmişse artık bıraksın. Bu mevzu artık kabak tadı verdi. İleriye yeterince şöhretli transfer yapıldı. İyi bir 8 numara yerine Talisca peşinde koşan Galatasaray'a ihanet eder. Torreira olmayınca rakipler merkez orta sahamızı otoban yapıyorlar. Talisca’yı değil kaliteli 8 numara istiyoruz.

  3. Vatandaş olarak SPK'yı göreve davet ediyoruz. SPK, halka açık Koç Grubu şirketlerinin Fenerbahçeye sponsorluk dosyalarını incelemelidir. "Halka açık şirketlerin sponsorluk yapmasının belli kurallarının olduğu, şirketlerin sponsorluk harcamasının hakim ortağının özel zevki için sadece bir yere aktarılmasının örtülü kar aktarımı olduğu ve bunun da SPK Kanununda suç olduğu" şeklinde görüşler var. "Cumhurbaşkanlığı Seçiminden sonra Galatasaray'ın Florya Dosyasını açıklayacağım" diye tehditler savuran Ali Koç, henüz hiçbir şey açıklayamadı. Ancak biz vatandaş olarak, onun halka açık şirketlerinin Fenerbahçeye sponsorluk dosyalarını incelemesi için SPK'ya çağrı yapıyoruz.

  4. Torreira – Veratti ikilisi aşırı iyi olur. Veratti torreira yi da net bir şekilde yedekler. Veratti nin top kapma becerisi torreira kadar iyi ve ayrica mukemmel bir oyun görüşü ve tekniğe sahip. Zaten veratti olmasinin sebebi bu. Veratti torreira ya hücum özellikleri eklenmiş halidir. Ben torreira – veratti ikilisinin harika olacağını düşünüyorum.

  5. Yunus transferine başarılı diyen futboldan anlamıyordur, zaten türk sıkıntısı var, Yunus en önemli opsiyonlardan biriydi, 500 bin euro çok az bir bedel vermeye kesinlikle değmezdi, satsalar anlarım da kiralama ney, seneye de Yunus'u alacaklarını sanmıyorum çünkü o kadar maça çıkması zor alternatifli güçlü bir kadroya sahip Lechester falan falan Yanlış Hamle dün Molde maçında golü sayılsa 1 gol 1 asist 1 de aldığı faulden frikik gölümüz var maçın adamı 2 şampiyonlar ligi maçında şunu yapsın zaten 15 milyon Euro.

  6. Yunus bırakmak Mayız yunus yakında Galatasaray olacak adamız satımaz kimseye yarı etimeyiz Yunus bizim fotubolcumuz kedinize gelin yazılarınız çok saçma kelimeleri çok serti buna karşıyız Yunus böyle şeyleri söylemeyin sakın Yunus Bizim futbolcumuz yakında Cimbom olacak bekleyin Yunus sizi tamam mı 😂😂😂😂😂😂😂😂

  7. Yunus Akgün yakında Cimbom geleceki İnşallah bekleyin sizi tamam adamız satimayiz asla tamam adamız alacağız yakında Galatasaray geleceki bekliyoruz bizi de Galatasaraylıyız yaşasın Cimbom Galatasaray şampiyon olacak Yunus Akgünle😂😂😂😂😂

  8. yunus Akgün transfer yakında Galatasaray geleceki Gine orada bırakmaz adamız yunus Akgün geleceği hayali Avrupa oynamak istiyordu zateni hayali büyük ama geleceği uzun olsunu yolun açık olsunu Yunus Akgün yakında görüşürüz İnşallah Galatasaray inşallah 😂😂😂😂😂😂

  9. Dominguez gelimeli Galatasarayin ihtiyaç var eveti Galatasaray adam kimseyi verimez çok para istiyoruz Galatasaray için çok para lazım bize 😂😂😂😂😂

  10. Ramos kesinlikle gelmeli. Parası pulu önemli değil. Nelsson gitmek istiyorsa 20 milyon artı satıştan pay şeklinde olabilir. Onun da kafası rahatlar bence . Ortaya Veratti gelirse zaten başka bişeye gerek yok her kulvarda yürürüz….. ama transfer olmasa da olur devre arası yine bi ton oyuncu çıkar..

Leave A Reply