Galatasaray Hakim Ziyech Transferi İçin Chelsea İle Anlaştı! / A Spor / Gün Ortası / 16.08.2023

Kanalımıza Abone Olmak İçin : http://turkuvazvideo.com/2×3916

Beşiktaş Haberleri İçin : http://turkuvazvideo.com/57lj8c
Fenerbahçe Haberleri İçin : http://turkuvazvideo.com/v1nnvp
Galatasaray Haberleri İçin : http://turkuvazvideo.com/hgltyz
Trabzonspor Haberleri için: http://turkuvazvideo.com/j9v3df

#Aspor #Spor

20 Comments

  1. Bu kadar fazla.Bu kadar harcamak doğru değil.Sanki şampiyonlar ligini alacağız.Kötü oynuyoruz zaten.En UEFA kapımızı çalar.Lig de şampiyon olsak 1 mil.euro alıyoruz.Hangi gelirle bu futbolcuların maaşını ödeyeceğiz

  2. Zaha Tete Angelino Zyech tüm arızalı tipleri topladık bı takımdan bi cacık olmaz bunları hele Okan hiç yönetemez Ekim sonu Kasım başı gibi Okan Hoca gider.

  3. Hakim ligin kalemini kırmaya geliyor 🔥🔥 Ziyech dediğimiz adamın Prime döneminde yani Ajax döneminde yaptıklarını anlatmaya gerek yok. UCL ve Ligdeki oyunu onu Chelsea ve Liverpool tarafından istettirdi ve Chelsea aldı. Gayette başarılı oldu. 10 oynayacaktır. Heyecanlıyız. 💛❤️🦁🇲🇦

  4. Hakim Ziyech söylendiği gibi 2 milyon euro maaşa geliyorsa transfer döneminin en iyi hamlesi olur. Faslı olması çok can sıkıcı ama Dünya Kupasındada iyi iş yaptı.

  5. Kıtlıktan çıkmış bedevi gibi, mal bulmuş magribli gibi her futbolcuya saldıran Arap takımları bile Ziyech almadıysa saglık sorunları yüzünden biz niye almaya calısıyoruz onu anlayamadım. Arapların yanıldığını ve Ziyech in saglam olduğunu mu düşünüyoruz?

Leave A Reply