Hrvatska se kvalificirala na Euro 2024 u Njemackoj
Zlatko Dalic Luka Modrić Dominik Livaković Ante Budimir
izvaja nakon pobjede Hrvatske 1-0
.
credit:https://gol.dnevnik.hr/
⚪🔴 Ostavi LIKE & SUBSCRIBE besplatno je ;)🔴⚪
.
contact mail: croatball.office@gmail.com
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@croatball
.
#zlatkodalic #lukamodric #livakovic #hrvatska #croatia #vatreni #hrv #cro #euro2024p

39 Comments

  1. 7 mjeseci pripreme za truli euro i za ispadanje u prvom krugu ha ha ha..bas me zanima kako ce igrati kada naidju pravi protivnici ???

  2. Čestitke momcima,odlično odigrano 👏👏👏💪💪💪I
    Nadamo se boljem ,najboljem, ovaj put hladne glave…
    Zasluženo do KRAJA👆👆👆
    AJMOOO biti još ponosniji …
    Euro2024⚽🇭🇷💙
    Bravoooooo👍👍👍
    Pozdrav iz Zadar ❣️🙋
    22.11.2023🙂

  3. Vatreni nebi bili Vatreni da sami sebi situaciju zakompliciraju, pa istu ispravljaju, nikad nemože glatko. Zašto lako kad može komplicirano… BRAVO VATRENI

  4. 👍👍👍👍Hvala Bogu…Bravo Dalicu,bravo momci…hvala i Armeniji koja je uzela Walesu 5 od mogucih 6 bodova a nama dala svih 6…ne bih bio fer da smo ih pobijedili sa 3:0 a mogli smo…opet 1: 0 sasvim dovoljno!!!

  5. Čestitke Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na plasmanu za EURO 2024. Negdje sam pročitala naslov da bi Dalić posli EURA 2024 prepustio reprezentaciju nekom mlađem. To ne bi bilo lipo. Neka vodi Hrvatsku nogometnu reprezentaciju i na sljedeće Svjetsko nogometno prvenstvo. Sad ima dovoljno znanja, iskustva sa 2 sjajna uspjeha na svjetskom prvenstvu. Prema tome neka ostane kao selektor i priprema reprezentaciju za sljedeće Svjetsko nogometno prvenstvo. Ima znanje, stručnost iiskustvo. Svako ima pravo na svoje mišljenje pa tako i ja na svoje.

  6. Jedna veoma dobro ispričana …" čudna priča " i najveće pohvale za još jednog čovjeka koji je ispričao ovu priču ! Nemam riječi za emisiju osim samo naprijed i samo iskreno i ljudski !

  7. Dragi gospodine dalic isvi igraci hvala za sve bog vas blagoslovio svako dobro iduce godine motivirajte sve hrvate iduce godine svi .da ixzadu na izbore koji sutako vazni bog ihrvati zds

Leave A Reply