I know he scored two penalty kicks, but still

by F1R3Starter83

8 Comments

  1. Public-Director1960 on

    Als ik deze gast nu zie voetballen dan doet het toch wel pijn dat we hem zo behandeld hebben. Laten wegrotten in een hotelkamer waardoor hij een haat aan Ajax heeft gekregen. Echt zonde.

  2. Antique-Earth-4521 on

    Marin ook in het lijstje is ook niet goed behandeld door Ajax helaas…

  3. Conceição looked very dangerous as well. I’m happy for them, but frustrated over what that means about Ajax.

  4. Bepaalde spelers hebben het moeilijk met het Ajax systeem. Als ze dan ook niet goed opgevangen worden dan zie je dat terug in hun spel helaas.
    We kunnen zien dat ze wel degelijk kunnen ballen.
    Ik denk dat Ajax eens af moet van het ouderwetse systeem.

  5. Wat een wedstrijd van hem! Zonde dat hij weggaat. Hij zou gewoon goed passen bij ons: Hij kan dribbelen, passen, goed in de kleine ruimtes en kan ook afmaken. Dit kan hij allemaal beter dan de meeste spelers in onze selectie. Metz is nu keihard aan het lachen, die kunnen hem voor een “lage” prijs oppikken en met een grote winst doorverkopen.

    Teams zullen in de rij voor hem staan na dit EK.

  6. LongShotTheory on

    Welp, I did call it. I was saying the entire time. Mika is not a player you throw in randomly out of position and expect miracles. He’s someone you build a team around. Ajax 1) Didn’t rate him highly. 2) Didn’t give him a chance to learn Ajax system properly. 3) Killed his confidence with disgusting comments by press and some Ajax vets.

Leave A Reply