Virgil van Dijk en Nathan Aké geven een persconferentie in het trainingskamp van Oranje. Volgende week dinsdag neemt Oranje het in de achtste finales van het Europees Kampioenschap om 18.00 ‘s avonds in München op tegen Roemenië.

Abonneer hier als je nieuw bent: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=eredivisielive

Meer zien van ESPN Nederland:
Website: https://www.espn.nl/
Instagram: http://www.instagram.com/espnnl
Facebook: http://www.facebook.com/espnnl
Twitter: http://www.twitter.com/espnnl
TikTok: https://www.tiktok.com/@espnnl

Nog meer zien van het ESPN Nederland YouTube kanaal? Bekijk de volgende afspeellijsten:

Eredivisie 2022/2023 | ESPN NL
https://bit.ly/Eredivisie22-23
Voor alle content over het nieuwe Eredivisie seizoen 2022/2023 ben je bij deze afspeellijst op het goede adres. Wordt Ajax dit seizoen weer kampioen samen met de nieuwe trainer Alfred Schreuder? Of pakt Ruud van Nistelrooij in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer de landstitel met PSV? En wat gaat Feyenoord dit seizoen doen? Dit seizoen zijn FC Emmen, Excelsior en FC Volendam nieuw in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie, dus ook hen zullen we veelvuldig in de gaten gaan houden. In deze playlist kijk je straks alle samenvattingen, highlights en unieke momenten van Eredivisieclubs uit het Eredivisieseizoen 22/23. Niets missen van het nieuwe seizoen? Klik dan snel op de afspeellijst!

Ontdek de Eredivisie | ESPN NL
https://bit.ly/OntdekDeEredivisie
Ontdek de Eredivisie is een serie waarin Sjoerd Mossou de mooiste voetbalplekken van Nederland bezoekt voor ESPN. Meer te weten komen over de historie van Ajax? Of weten hoe de roots van Feyenoord, PSV en FC Twente eruit zien? Sjoerd Mossou gaat 20 voetbalclubs van Nederland af om de rijke historie te ontdekken. Wil jij meer te weten komen over jouw favoriete voetbalclub of juist van de aartsrivaal? Kijk dan in de afspeellijst van Ontdek de Eredivisie!

Welkom op het YouTube-kanaal van ESPN Nederland. ESPN is hét sportkanaal van Nederland en de plek waar je alles over voetbal vindt. Van Eredivisie voetbal met Ajax, PSV en Feyenoord tot Europa League voetbal, Conference League voetbal en alles over het meest actuele transfernieuws zoals de komst van Javairô Dilrosun, Steven Bergwijn en Guus Til. Ook alles over de Keuken Kampioen Divisie vind je op het ESPN Nederland YouTube kanaal.

Tijdens elke Eredivisie-speelronde vind je op ons kanaal samenvattingen die we binnen dertig minuten na het laatste fluitsignaal hebben geupload. Daarnaast vind je meerdere video’s per week met onder andere samenvattingen van Eredivisie en KKD wedstrijden, interviews met de beste voetbalspelers en de mooiste goals en grappigste fragmenten. Ons doel? Het beste en leukste voetbalkanaal van Nederland zijn. Lijkt dit je wat? Abonneer snel op het ESPN kanaal!

#espnnl #oranje #koeman

30 Comments

  1. Wat is Vallentijn toch een verschrikkelijke gast… begint eerst nadrukkelijk op een zure toon te vragen aan de perschef waarom Koeman er niet zit om commentaar te leveren op de wedstrijd. Om vervolgens gechargeerd de vragen die hij wilde stellen aan de bondscoach af te vuren op Virgil en Nathan.. grow up en ken je plek.

  2. Wow Aké werd me toch een partijtje onzeker toen die begon te stamelen over 'de comments over Veerman'. Z'n hele houding veranderde en leek me totaal niet op z'n gemak om z'n gevoel en mening te uiten.. Buiten 't feit dat Veerman gwn kritiek verdiende, had ik van Ake wel wat meer leiderschap/vertrouwen verwacht

  3. De verdediging stond en staat steeds te dicht bij het eigen doel zodat het middenveld komt te zwemmen. Daardoor kwam Veerman ook niet aan zijn normale niveau. Hand in eigen boezem blijft moeilijk voor sommige. 😢

  4. Dat de spelers uberhaubt nog vragen van valentijntje beantwoorden. Het lijkt mij voor iedereen beter als die man gewoon weg blijft van alles wat voetbal is.

  5. Er is op het moment nog geen informele leider op het middenveld. Dat was Frenkie. Gewoon 1 man per linie aanwijzen als leider. Niks mis met een hierarchie en elkaar aanspreken op verantwoordelijkheid en kwaliteit van uitvoering.

  6. boycot dat valentijntje toch eens een keer man…wat een kabouter….Zelfs als nederland wereldkampioen zou zijn is zijn antwoord het had beter gekund…

  7. Nederland hoort niet op het EK
    Het is dat de nieuwe regel er is dat de beste nummers drie ook doorgaan anders hadden ze nog niet eens doorgegaan
    Koeman moeten ze gelijk ontslaan na het EK

  8. ik vind dat zo kinderachtig, al die kritiek op Virgil van Dijk, De Paey, Koeman als bondscoach, dit en dat en over degene die voor het verlies van Oranje gezorgd heeft nl. Malen, die krijgt helemaal geen kritiek, ongelofelijk oneerlijk!

  9. Het gaat nooit inhoudelijk over voetbal.

    Al weet ik 5 minuten later weet ik nog niet wat tegen Oostenrijk nu wél het probleem was volgens Van Dijk….

  10. Tactiek, 4-3-3, 5-3-2 etc… intensiteit, ik mis gewoon al jaren intensiteit, risico en een beetje vuur. De beste delen in een wedstrijd komen vaak voort uit een achterstand en met wat meer passie van bijvoorbeeld een Weghorst en 1 op 1 spelen over het hele veld. We hebben beukers achterin, dan kan je toch wel een aanvaller uitschakelen? Kunnen we dan persoonlijke duels verliezen en in een 4-3-3 opstelling wedstrijden verliezen van mindere en goede ploegen? Ja, dat kan. Ga je meer goals tegenkrijgen? Ja misschien. Maar uiteindelijk hoef je maar 1 goal meer te maken dan je tegenstander, en daar bleek Oostenrijk prima toe in staat… Maar het gevoel wat beklijft wanneer je dan verliest is dat je in ieder geval alles hebt gegeven in plaats van die laffe wedstrijden die we de afgelopen jaren hebben afgewerkt en je uiteindelijk uitgeschakeld wordt en iedereen een k*t wedstrijd heeft gezien. Waarbij het ook nog eens lijkt alsof niemand er zin in had, je gevoelsmatig niet alles hebt gegeven, en ze waarschijnlijk allemaal nog een marathon na afloop kunnen rennen.

  11. Pff skip die plichtmatige interviews maar. Ze moeten het gras opvreten in de volgende wedstrijd want anders gaan ze lekker naar huis. Er straalt helemaal niets vanuit…

  12. 8:34 Nederland hoort niet op dit EK met deze baggerjournalistiek. Kan me niet voorstellen dat die spelers alles geven voor het land. Ik had het wel geweten als ik het op het veld stond. Valt weinig eer te behalen met zulke negativiteit dag en nacht. Kritisch mag, maar de lijn doortrekken en iedereen keihard naar beneden halen is gewoon not done.

  13. Man man man …. zie hier weer allemaal zure reacties. Krijgen jullie thuis niks te wippen? Geef er af en een slinger aan dan om wat stoom af te blazen. Ik verzoek dan ook iedereen die er geen vertrouwen in heeft dinsdag niet te kijken. Ga lekker een stukje wandelen ofzo. Ik heb er iig vertrouwen in dat ze tegen Roemenië met de mes tussen de tanden zullen spelenen zullen winnen. Kom aan man stelletje doeftoeters probeer ff wat positiever te zijn dan V. Driessen

  14. Ik val niet op mannen, maar als Valentijn een vrouw was geweest was ik stom verlief geraakt 😂😂😂😂😂. Hij heeft die mannen wel geprikkeld🤗🤗🤗🤗🤗

  15. Van praten is de hele Twentse textielindustrie naar de kloten gegaan ! Doen… de dood of de gladiolen ! Hebben ze verplicht twee keer naar Georgië gekeken ? En als dit je land is weten jullie wat er moet gebeuren . Excuses tellen niet meer !

Leave A Reply