Memphis Depay en Denzel Dumfries geven een persconferentie in aanloop naar de achtste finale van het EK van dinsdag tegen Roemenië.
Abonneer hier als je nieuw bent: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=eredivisielive

Meer zien van ESPN Nederland:
Website: https://www.espn.nl/
Instagram: http://www.instagram.com/espnnl
Facebook: http://www.facebook.com/espnnl
Twitter: http://www.twitter.com/espnnl
TikTok: https://www.tiktok.com/@espnnl

Nog meer zien van het ESPN Nederland YouTube kanaal? Bekijk de volgende afspeellijsten:

Eredivisie 2022/2023 | ESPN NL
https://bit.ly/Eredivisie22-23
Voor alle content over het nieuwe Eredivisie seizoen 2022/2023 ben je bij deze afspeellijst op het goede adres. Wordt Ajax dit seizoen weer kampioen samen met de nieuwe trainer Alfred Schreuder? Of pakt Ruud van Nistelrooij in zijn eerste seizoen als hoofdtrainer de landstitel met PSV? En wat gaat Feyenoord dit seizoen doen? Dit seizoen zijn FC Emmen, Excelsior en FC Volendam nieuw in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie, dus ook hen zullen we veelvuldig in de gaten gaan houden. In deze playlist kijk je straks alle samenvattingen, highlights en unieke momenten van Eredivisieclubs uit het Eredivisieseizoen 22/23. Niets missen van het nieuwe seizoen? Klik dan snel op de afspeellijst!

Ontdek de Eredivisie | ESPN NL
https://bit.ly/OntdekDeEredivisie
Ontdek de Eredivisie is een serie waarin Sjoerd Mossou de mooiste voetbalplekken van Nederland bezoekt voor ESPN. Meer te weten komen over de historie van Ajax? Of weten hoe de roots van Feyenoord, PSV en FC Twente eruit zien? Sjoerd Mossou gaat 20 voetbalclubs van Nederland af om de rijke historie te ontdekken. Wil jij meer te weten komen over jouw favoriete voetbalclub of juist van de aartsrivaal? Kijk dan in de afspeellijst van Ontdek de Eredivisie!

Welkom op het YouTube-kanaal van ESPN Nederland. ESPN is hét sportkanaal van Nederland en de plek waar je alles over voetbal vindt. Van Eredivisie voetbal met Ajax, PSV en Feyenoord tot Europa League voetbal, Conference League voetbal en alles over het meest actuele transfernieuws zoals de komst van Javairô Dilrosun, Steven Bergwijn en Guus Til. Ook alles over de Keuken Kampioen Divisie vind je op het ESPN Nederland YouTube kanaal.

Tijdens elke Eredivisie-speelronde vind je op ons kanaal samenvattingen die we binnen dertig minuten na het laatste fluitsignaal hebben geupload. Daarnaast vind je meerdere video’s per week met onder andere samenvattingen van Eredivisie en KKD wedstrijden, interviews met de beste voetbalspelers en de mooiste goals en grappigste fragmenten. Ons doel? Het beste en leukste voetbalkanaal van Nederland zijn. Lijkt dit je wat? Abonneer snel op het ESPN kanaal!

#espnnl #oranje #koeman

48 Comments

  1. Die eerste vraag van Jeroen Stekelenburg zegt al heel veel over hoe de Nederlandse media niet achter de selectie staat. Toch ongelovelijk hoeveel spanning en sensatie de media wil creëren.. Man, man, man.

  2. Lekker vakantie boeken dinsdag
    Geen passie
    Geen strijd
    Geen eer gevoel
    Wordt tijd om anders te gaan selecteren
    Te beginnen met voetballers die niet willen rappen

  3. Krijg je de kans om voetbal inhoudelijke vragen te stellen, begin je met: uhm
    Memphis je kapsel.. 😂. Gvd man. De meeste zure mensen schreeuwen moord en brand dat de spelers moeten presteren en niet met randzaken bezig moeten zijn. Geldt dat dan ook niet voor de journalisten?

  4. Stukkie Gras met een Bal waar er geweldig voetbal gespeeld kan worden ,…… gewoon doen,… meer niet,….. bestaat dat nog ,… in het wereld weide Circus?

  5. Waardeloze persconferentie. Die gasten geven antwoorden waar je niks mee kan. Wel sterk hoe Memphis aangaf dat ie het niet over z'n haar wil hebben.

  6. Allemaal open deuren, als het balletje net even anders rolt ziet de wereld er anders uit. Zelfs als je nipt 3 keer wint krijgen ze van die zeik vragen. Triest dat ze zich een soort moeten verantwoorden en verdedigen. Diep respect dat ze daar gaan zitten….

  7. Door die negatieve houding van de pers wordt het nooit een leuke persconferentie, als er positieve vragen worden gesteld worden de spelers losser en word het leuker om naar te kijken…. Maar nu zijn ze al gesloten voordat ze gaan zitten. En terecht

  8. ik vind 'de media' echt te gek voor woorden….alsof zij de werkgever zijn die functioneringsgesprekken houden…😠 echt heel gek dat zij zich zo'n rol hebben aangemeten…gek én arrogant. Ze hebben nog nooit iets gepresteerd en toch menen ze voetballers en trainers van een nationaal elftal de maat te kunnen nemen🤔hoe hebben ze dat ooit verzonnen? Deze voetballers zijn niet verplicht hieraan mee te doen hè…het is fijn dat ze hiermee belangstellenden informeren maar geen onderdeel van hun vak…Hun werk is NIET professioneel omgaan met pers en media die zich onprofessioneel gedragen. De media is er om de belangstellende Nederlander te informeren over het EK voetbal. Dát is hun werk. Normale mensen zitten echt niet te wachten op dit gerel en getreiter. Ze gaan er notabene sléchter van voetballen, dus stop daarmee. En als @jeroenstekelenburg en @valentijndriessen en @aldieanderearrogantesportjournalisten niet willen stoppen, kan @perschefnederlandselftal dan aub stoppen met deze wanvertoningen? Ipv het nederlands elftal iets te verwijten mag de 'media' ook weleens iets aan zelfreflectie doen🤬 Jullie veroorzaken veel leed en nog meer slechte prestaties. De reden dat voor het laatst in 88 Nederland Europees Kampioen werd heeft heel veel te maken met het grensoverschrijdende gedrag van (oude) witte mannen die zich (sport)journalist noemen. De mannen van Oranje willen zich niet laten kennen en blijven dus toch maar beschikbaar, maar het zorgt ervoor dat ze veel teveel energie moeten steken in iets waar ze niet voor aangenomen zijn…Ik zou de perschef zélf informatie laten geven en verder het team zich laten voorbereiden op de wedstrijden die ze moeten spelen. Er moet iemand tússen het elftal en de media komen te staan, dát zou het elftal veel meer vrijheid en plezier kunnen geven en dus kansen op winnen. Rinus Michels kon dat in 88 zelf, maar niet iedere coach is daartoe in staat. En zeker Koeman niet die ook prive al heel veel moet incasseren. Dus PLEASE, stop met deze persmomenten.

  9. Zet daar nieuwe journalisten neer die inhoudelijk vragen kunnen stellen over het voetbal. Niet over de sfeer, irritatie geneuzel en al helemaal niet over het haar van iemand. Het gaat over VOETBAL

  10. Groot deel van dit persmoment laat weer duidelijk blijken dat sommige medewerkers van de pers daar zit om stemming te maken en niet om het publiek te informeren. Waarvoor ben je dan in Godsnaam bij de pers gegaan? Ga in plaats daarvan lekker op Dumpert zitten reaguren, daar pas je met je zure gedrag veel beter tussen.

Leave A Reply