The first pre-season match ends in a 0-1 loss against PEC Zwolle.

by Amsssterdam

14 Comments

  1. Amsssterdam on

    Wat vonden we ervan?

    Best tevreden over Rasmussen. Speelde een prima wedstrijd. Leuke speler voor Jong komend seizoen.

  2. Sinterklaaz1234 on

    In de tweede helft zat er gewoon een krachtveld rondom het doel van PEC. HOE GING IE ER NIET IN? 😭

  3. De eerste helft was waardeloos, tweede helft beter maar je moet wel scoren. We moeten gaan kijken voor doelpunten op de transfermarkt.

  4. GerrieHendrix on

    Ik ben best positief ondanks dat niet alles soepel liep. Je zag veel beter een idee van spelen, druk zetten en patronen. Veel meer dan in de oefenpotjes vorig jaar met Steijn.

    Ik denk dat we ook niet moeten vergeten dat Farioli nog maar zo’n 20 dagen aan het werk is. Ook ontbreken nog wel een aantal spelers en niet al deze spelers hebben de volledige 20 dagen mee gedaan omdat ze later aansloten.

    Naar omstandigheden dus best tevreden, al is er nog genoeg te doen.

  5. Prima tweede helft, al hadden wij minstens twee of drie kansen moeten versilveren.

    Eerste helft vond ik Janse en Godts goed; Hato, Rensch, Ramaj en Taylor redelijk (al verwacht ik meer van ze); maar de rest was apathisch of gewoon slecht.

  6. Heb het niet kunnen kijken, afstudeersessie đŸ˜”â€đŸ’«, maar als ik het zo hoor reflecteert de scoreline niet de wedstrijd en was het wel positief?

  7. Kak, helemaal vergeten! Waren er ondanks de nederlaag nog goeie dingen te zien?

  8. Bitter_Drawer_6230 on

    Matig potje. Hartstikke gefeliciteerd dat het de eerste wedstrijd is, maar hallo. PEC is het niveau van de gemiddelde eredivisie club tegenwoordig. Daar mag je wel van winnen. Ook in de eerste pot. Zag er hetzelfde uit. Meer geschreeuw van Farioli. Maar gaat t ff. Je had er hier toch 3 of 4 moeten maken

  9. Ik heb de wedstrijd niet gezien en ben een Zwolle fan, maar zijn er nog jongens die van onze kant opvielen? Buiten Schendelaar aan het verslag te zien

  10. tunesandthoughts on

    Ik zou Fitz-Jim een keer op de back positie willen zien, dat naar binnen snijden maar dan wat eerder zodat hij als extra 6 komt te staan in balbezit.

Leave A Reply