Team of the Round for the Euro 2024 quarterfinals, as per WhoScored

by Chronicbias

10 Comments

  1. zeeotter100nl on

    Depay??? Is heel Nederland blind en is Depay stiekem onze beste speler ofzo?

    Bizar.

  2. Depay gaf een assist en nog een andere pass die een grote kans opleverde. Leed ook bijna geen balverlies, 24 van de 29 passes kwamen aan. 3 van de 4 dribbles gelukt.

    Dit soort ratings gaan tegenwoordig vaak puur op statistieken en volgens een computermodel, vandaar ook twee cijfers achter de komma alsof dit een exacte wetenschap is.

    Het is waarschijnlijk ook de reden dat Koeman zo aan hem vasthoudt.

    Ik ben ook totaal niet onder de indruk van Depay. Wat deze statistieken niet kunnen berekenen is dat Depay vaak gewoon nauwelijks aanspeelbaar is. Als je de bal niet hebt, kan je hem ook niet verliezen.

  3. Je kan dit echt niet serieus nemen als iemand Depay op de lijst zet gewoon belachelijk .

  4. Ik ben de irrationele Memphis-haat van deze sub echt zat haha

    Even wat statistieken: Memphis had tegen Turkije 3 key passes, 6 schot creërende acties (beiden meeste van de wedstrijd), 0.4xG, 1 assist en kwam in 3 van de 4 pogingen langs een verdediger. Hij had 23 carries en verloor maar 3 keer de bal. Ook zag je in de wedstrijd dat hij vaak meerdere verdedigers naar zich toe trok, vooral bij het naar links uitwijken

    Sure, hij miste een grote kans in minuut 50, maar mensen die alsnog volhouden dat hij zo slecht speelt zijn door al die YT highlights en compilaties kijken vergeten dat niet elke aanval tot een goal leidt

Leave A Reply