INVALLER schiet SPANJE naar de TITEL🇪🇸🏆 | samenvatting Spanje – Engeland | EURO2024

50 wedstrijden hebben we achter de rug maar in deze 51e gaat het allemaal worden beslist Dit is een finale en in finales kunnen gekke dingen gebeuren belling met de kans en duende rug bij Walker Ja wel degelijk overtreding van Williams sh gaat de bal indraaien met het linkerbeen nee word Rise Rise en bij de tweede paal het eerste werk voor Simon na de poging van ven doelpoging Dus tussen de palen dat is het dan Jamal Jamal kan eindelijk naar binnen komen kan niet schieten het [Applaus] in Dee helft en het zijn de jonkies die vleugelspelers die het doen lamal creëert de kans creëert eigenlijk de goal de goal gemaakt door Nico Williams We hebben de wedstrijd en zo is lamal dus toch ook van onschatbare waarde met die actie naar binnen toe Daar komt Spanje opnieuw Engeland is het even helemaal kwijt Williams en danielo Rice Ris Williams nog maar eens pickford Korea eventjes de ogen niet op de bal fen wel fen wint dit duel goit er een schepje bovenop knap aangenomen en daar het schot naast zo dicht was Engeland nog niet bij een treffer bellingham watkins in de punt van de aanval voden daar eh omheen samen met bellingham maar eh nu komt Spanje met Jamal en pickford houdt Engeland hier in de wedstrijd heel snel omgeschakeld k en dan gaat het weer naar het linkerbeen natuurlijk en dat verdekte schot is pickford bijna te machtig bijna want hij weet nog net een hand tegen de bal te krijgen Korea te laat saka nu helemaal vrijgelaten kurea op de weg terug maar die positie daar moet worden overgenomen door laport saka schot van afst goal colber koud in het veld [Muziek] 11 Het ligt heel even open heel even Maar maar Engeland profiteert onmiddellijk weggetikt [Muziek] Williams bij z ga zelf doen waarschijnlijk nee Williams en daar [Applaus] Ris danal k 2-1 2-1 melal is hij dan de matchwinner de bank van Spanje loopt leeg 86 minuten op de klok Spanje toch weer op Voorsprong Dan zal er uiteraard nog worden gekeken of het buitenspel is de vlag Bleef naar beneden en eh subliem gedaan door o zabal geen buitenspel dankzij de knie van John Stones Palmer met de hoekschop daar gaat hij hem op neer en daar is de kopbal en van de lij gehaal en deze gaat naast Dani scoort niet vandaag maar ja dit is ook een soort van score hè Spanje verslaat Engeland met 2-1

Spanje is terug op de troon van het Europese voetbal. Twaalf jaar na de laatste titel werden de Spanjaarden door een 2-1 zege op Engeland voor de vierde keer Europese kampioen. Geen land won het EK vaker.

De stroef begonnen finale in het Olympiastadion van Berlijn werd aan het begin van de tweede helft opengebroken door een doelpunt van Nico Williams. Na de Engelse gelijkmaker van Cole Palmer was het uiteindelijk Mikel Oyarzabal die vier minuten voor tijd de eindstrijd besliste.

Wil je meer video’s zien en helemaal niks missen? Abonneer je dan op ons kanaal!

—————————————————————————————-

► VRAGEN/TIPS/IDEEËN?
Laat in de comments weten wat je van NOS Sport vindt! https://www.youtube.com/nossport

► VOLG ONS:
Instagram: www.instagram.com/nossport/
TikTok: https://www.tiktok.com/@nossport
Twitter: @NOSSport
Facebook: www.facebook.com/nossport

25 Comments

  1. GEFELICITEERD!!!!!!!!!!!!! ⚽👏🏻🔥 SPANJE HEEFT VANAVOND GEWONNEN VOOR ONS EN HET ORANJE!!!!!!!!!!!! 🦁🍊🧡🇳🇱⚽👏🏻🔥

  2. Ouderwets om nog te spreken van ‘invallers’ in het extreem-taktische moderne voetbal, met meer dan 11 gelijkwaardige spelers in een team

  3. Als yamal nog iets meer rendement krijgt in de afronding, word het wel echt wereldtopper. Maar hij nog zo jong, denk dat dat een kwestie van tijd is. (Welicht door dit toernooi dat hij het al is?)

  4. Terechte winnaar! Nu hopen dat alle laffe coaches Deschamps Koeman Southgate etc eindelijk normaal voetbal gaan laten zien. Wanneer is laffe anti voetbal opeens de trend geworden?
    Dit Spanje deed me beetje denken aan 2002 Brazil gewoon lekker voetballen!!

  5. Without injustice arbitrage the final would have been German-Dutch

    But Bravo Spain. This victory woud hurt a lot the vile fool Kane and his corrupt friend Zwayer.

    Kane wronged the Netherlands, but God took revange on you.

    Sin el arbitraje injusto la final habría sido germano-holandesa

    Pero Bravo España. Esta victoria dolería mucho al vil tonto Kane y a su corrupto amigo Zwayer.

    Ohne Ungerechtigkeitsarbitrage wäre das Finale deutsch-niederländisch gewesen

    Aber Bravo Spanien. Dieser Sieg würde dem abscheulichen Narren Kane und seinem korrupten Freund Zwayer großen Schaden zufügen.

    Zonder onrechtarbitrage zou de finale Duits-Nederlands zijn geweest

    Maar Bravo Spanje. Deze overwinning zou de gemene dwaas Kane en zijn corrupte vriend Zwayer veel pijn doen.

Leave A Reply