En güncel transfer haberlerini sizler için derledim. İyi seyirler..
🎬Videoyu beğenmeyi ve kanalıma abone olmayı unutmayın..

Video küçük resmi için kaynaklar;
Richard Rios / Galatasaray tasarımı – sporarena (Instagram)

Aston Villa yeni bir forvet arayışında. Borussia Dortmund’un yıldızı Karim Adeyemi’yi transfer etmek istiyorlar. Chelsea ve Juventus’un da İsviçreli oyuncuyla ilgilendiği söyleniyor.

Atletico Madrid, Artem Dovbyk’i listesine aldı.
Ancak Dovbyk’in İspanyol ekibiyle yaptığı sözleşme görüşmelerinden sonuç alamadığı ifade edildi. Roma ve Girona arasındaki görüşmelerin olumlu ilerlediği, transferin kısa süre içinde tamamlanabileceği belirtildi.

Lens, Chelsea ile sözleşmesi sona eren Malang Sarr’ı bedelsiz transfer ettiğini açıkladı. Genç stoper yeni takımıyla 2026 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Paris Saint-Germain, Manchester United’ın forveti Jadon Sancho’yu kadrosuna katmak istiyor. Henüz resmi bir girişim olmasa da Ligue 1 ekibi anlaşmanın koşullarını araştırıyor.

Borussia Dortmund, Stuttgart’ın forveti Serhou Guirassy’yi renklerine bağladığını duyurdu. Dortmund 18 milyon euro karşılığında yıldız futbolcuyu kadrosuna kattı. Guirassy, Dortmund ile 2028 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Manchester United, Bologna’nın forvet oyuncusu Joshua Zirkzee’yi transfer etti.

Everton, Napoli’nin oyuncusu Jesper Lindstrom’u satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı. Oyuncu Everton ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Al İttihad, Aston Villa’nın oyuncusu Moussa Diaby’yi transfer etti. Bu transfer için Suudi kulübü 60 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Saul Niguez, İspanya’da kaldı. 29 yaşındaki orta sahanın Sevilla’ya transferi resmen açıklandı. Daha önce Atletico Madrid’den kiralık olarak Rayo Vallecano ve Chelsea formaları da giyen Saul Niguez, yine kiralık olarak Sevilla’nın kadrosuna katıldı.

İsmi Fenerbahçe ile de anılan Martin Terrier’nin yeni takımı Bayer Leverkusen oldu. Alman ekibi, Terrier’yi 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna kattı. Oyuncu ile 2029’a kadar geçerli sözleşme imzalandığı belirtildi.

Marsilya, Tottenham’da forma giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu Pierre Emile Hojberg’i satın alma opsiyonlu kiraladıklarını açıkladı. Yıldız futbolcuyla Fenerbahçe ve Galatasaray’ında ilgilendiği iddia edilmişti.

Guela Doue, Strasbourg’a 6 milyon euro bonservis ve 2 milyon euro bonus karşılığında transfer oldu. Oyuncu yeni takımıyla 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Newcastle United, Sırp temsilcisi FK Jedinstvo’da oynayan Miodrag Pivas’u kadrosuna kattı.

Fenerbahçe, Sander Berge için Burnley’e resmi teklifini iletti. Kanarya’nın, İngiliz ekibinin cevabına göre transfer görüşmelerine yön vereceği aktarıldı. Öte yandan haberde Mourinho’nun 2 orta saha oyuncusunu kesin olarak gözden çıkardığı vurgulandı. Söz konusu isimlerin Zajc ve Crespo olduğu belirtildi.

Fenerbahçe’nin Corinthians’ta forma giyen Wesley için 18 milyon euroluk teklif yaptığı aktarıldı. Haberde gelecek hafta Wesley’in transferiyle ilgili somut gelişmeler yaşanabileceği vurgulandı.

Fenerbahçe Sevilla’nın yıldızı En-Nesyri’yle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe, Danimarkalı orta saha Christian Norgaard için hamle yaptı. Sarı lacivertliler transfer şartlarını değerlendiriyor.

Savunma tandemine takviyede bulunmak isteyen Olimpik Lyon’un Rodrigo Becao’yu transfer listesine eklediği öne sürüldü. Olimpik Lyon’un Rodrigo Becao için önümüzdeki günlerde Fenerbahçe ile temasa geçeceği kaydedildi.

Galatasaray Palmeiras forması giyen Richard Rios için teklif yaptı. Brezilya basınında çıkan haberde Galatasaray’ın Rios için Palmeiras’a 16 milyon euro bonservis teklif ettiği ifade edildi. Haberde Palmeiras’ın bu teklife sıcak bakmadığı ve teklifin yükseltilmesini beklediği yazıldı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’da orta sahaya yeni bir isim eklendi. Sarı kırmızılılar transfer listesine Sheffield United’da forma giyen Brezilyalı oyuncu Gustavo Hamer’i aldı. Galatasaray yıldız futbolcu için transfer görüşmelerine başladı.

Beşiktaş, Talisca için harekete geçti ve Al Nassr cephesine satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu. Fenerbahçe de Talisca’nın durumunu yakından takip ediyor. Al Nassr’ın istediği bonservis bedeli 13 milyon Euro.

Liverpool’dan ayrılan Joel Matip, savunmaya önerildi. 32 yaşındaki futbolcu ile siyah beyazlı ekibin yakında bir görüşme yapmasının beklediği öğrenildi. Kamerunlu futbolcuyla ilgili birkaç gün içerinde sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Beşiktaş, Al Ittihad’da forma giyen Jota için 1 yıllık kiralık teklifinde bulundu.

Hollanda basını, Trabzonspor’un PSV Eindhoven’da forma giyen Luuk de Jong ile görüşmelere başladığını duyurdu. 33 yaşındaki Hollandalı santrforun PSV ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor ve güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak belirtiliyor.

#fenerbahçe #galatasaray #beşiktaş

Leave A Reply