Sofyan Amrabat 🟡🔵 Welcome to Fenerbahçe ● Skills | 2024 | Amazing Skills | Assists & Goals | HD

Sofyan Amrabat Dribbling Skills & Goals Sofyan Amrabat Goals,Sofyan Amrabat Skills, HD Fenerbahçe haberleri,Fenerbahçe gündemi,Fenerbahçe transfer,Fenerbahçe yorumları,Fenerbahçe son dakika.

Sofyan Amrabat Nasıl Bir Oyuncu? Oyuncunu Detaylı Analizi / Fenerbahçe Transfer Haberleri 2024

Sponsorluk ve İşbirliği İçin; birdemetfutbol@gmail.com

Discord Sunucumuz İçin; https://discord.gg/quqc8xAB

Linke Tıklayarak Kanalımıza Abone Olabilirsiniz.
►https://www.youtube.com/channel/UCwLa0SoYpSvsCgT1w8pHIvw?view_as=subscriber

Sosyal Medyadan Bize Ulaşmak İçin
►https://www.instagram.com/hikmetgulx/
►https://twitter.com/hikmetgulxx
►https://www.facebook.com/hikmet.gul.393
►hikmetgul899@gmail.com

00:00 Giriş;
00:28 Kimdir
01:20 Pres ve 1v1 Markajı
04:42 Temaslı Oyunu ve Sertlik Düzeyi
06:50 Derinde Oyun Kurma
08:40 Uzun Pas Yeteneği
09:43 Skor Meziyeti
10:25 Fenerbahçe’ye Uygunluğu
13:55 Kapanış

fenerbahçe,sofyan amrabat,amrabat,sofyan amrabat fenerbahçe,sofyan amrabat analiz,fenerbahçe sofyan amrabat,sofyan amrabat skills 2024,fenerbahçe transfer haberleri 2024,fenerbahçe transfer haberleri,fenerbahçe transfer,transfer haberleri 2024,transfer haberleri,fenerbahçe haberleri,sofyan amrabat kimdir,sofyan amrabat 2024,fb,sofyan amrabat manchester skills,sofyan amra,amrabat fenerbahçe,sofyan amrabat goal,fenerbahçe transfer haberleri son dakika

19 Comments

  1. Arkadaşlar bu adamın premier ligde oynadığını unutmayın , kaldı ki Manchester gibi son yılların çok iyi olmayan bir takımında forma terletti. Bizim ligin kalitesi belli burada çok çok iyi olacağını düşünüyorum. uçan kaçan 1.65 toreiranın kaç gol kac asisti var Allah aşkına.

  2. Türkiye de iş yapar ama Cl de iş yapacak kadar kaliteli değil. Fenerbahçe'ye komple ortasaha lazım. Fredin senede 15-20 maç kaçırdığını düşünürsek pas kalitesinden çok dribling yapacak derinden topla çıkacak oyuncu lazım. Gedson Fernandes Fenerbahçe için biçilmiş kaftan.

  3. Mourinho'nun vazgeçilmezi ortasaha da kullandığı tarz modric tarzıdır. Dribling ve pas kalitesi yüksek 6-8 tercih etmektedir. Saf 6 kullandığını hatırlamıyorum. Eğer öyle olsaydı, krunici iki maçta 11 başlatmazdı. Nuri Şahini reale almasi… kariyerinde 100 maç 10 numara oynayan bir karakter.. ben fenerin hala 3lü oynayacağını düşünüyorum..

  4. AMRABAT BİZLİK DEĞİL NEDEN İNGİLTEREYE ÇAKILI KALDIK?İtalya savunmasıyla ünlü bir takım orada pas ortalaması,hava topu başarısı yüksek ,presçi,hızlı ,yön değiştirebilen bir 6 gerekli.

Leave A Reply