Uitgerekend Stengs wijst Feyenoord de weg naar overtuigende zege

by No-Pension-7977

10 Comments

  1. Begon wat onwennig, Wellenreuther weer met een rare actie, maar kan niet anders dan tevreden zijn. Toch wel wrang dat we Zerrouki (die mij nog steeds niet overtuigd heeft) hebben gekocht voor €7-8 miljoen, terwijl Zechiël en Milambo in mijn ogen nú al beter zijn en meer potentie hebben. Ik hoop oprecht dat Zechiël vaker basis begint, gewoon een betere speler dan Zerrouki.

    Stengs liet ook zijn creativteit weer zien. Blessure gevallen nagelaten, wat in mijn ogen best mee valt, is het voor Feyenoord/ons goed dat hij blijft. We hadden echt geen betere vervanger gevonden voor het geld wat hij op zou hebben gebracht.

  2. broodrooster111 on

    Lekkere overwinning na vorige week, alleen jammer van die tegengoal. Al mag er wel gezegd worden dat het spel van Zwolle echt niet om aan te zien was.

  3. Zag er een stuk beter uit, denk dat de 4-3-3 voor nu de betere optie is want Zerrouki is veel te traag om in een tweetal te werken. Zerrouki zelf speelde weer matig maar niet zo slecht als in de voorbereiding en vorig weekend maar hij heeft nog wel wat stappen te maken om een basisspeler te zijn voor ons.

    Zwolle had nog best wel wat kansjes om uit te breken maar deed er helemaal niks mee. Goed dat de jeugd een kans krijgt en hoop snel de rest van onze aanwinsten ook minuten te zien maken.

  4. Weary_Sink8231 on

    Tsja, vrij lastig conclusies verbinden aan zo’n wedstrijd. Aantal mooie acties, bij vlagen goed voetbal, maar voor een 1-5 was t ook wel heel vaak slap en slordig van onze kant.

  5. Je mag eigenlijk niet klagen als je met 1-5 wint, maar ik had toch echt het idee dat dit meer aan PEC lag dan aan ons.

    Milambo is echt een heerlijke voetballer aan het worden, Bueno was goed, Stengs bij vlagen goed, Geertruida was goed maar ook wat laconiek. Zerrouki deed wat aardige dingen naarmate de 1e helft vorderde maar was over het algemeen slecht en de invallende Ivanusec en Ueda deden ook weinig goed. Nieuwkoop kan zijn waarde hebben in bepaalde wedstrijden maar is niet goed genoeg om vaste basisspeler te zijn.

  6. Zwolle is echt slecht. Denk een gedoodverfde degradatiekandidaat. Feyenoord speelde niet eens goed. Zerrouki had de dozen nog om zijn schoenen zitten.

  7. Over de hele wedstrijd een prima pot, hopen dat Priske nu ook aan de 4-3-3 gaat vasthouden met Geertruida als rechtsback. Mooi ook dat Stengs gelijk laat zien waarom veel mensen heel blij zijn dat hij (vooralsnog) blijft, prima doelpunt en 2 hele goede assists van hem vandaag. Zerrouki begint met de week wel een groter probleem te worden. 

  8. Mr_Harsh_Acid on

    PEC Zwolle wel echt in de problemen. Wat een puinelftal én negatieve sfeer rondom de club.

Leave A Reply