Ajax heeft huurvoorstel in beraad maar hoopt op doorpakken AC Milan. Club wil van riante salaris overbodige speler af.

by MediocreExcitement39

4 Comments

  1. MediocreExcitement39 on

    Ik snap dat we met al die verhuurconstructies een jaartje van een salaris af zijn, maar op deze manier kunnen we toch alsnog niemand kopen? Hoogstens een paar gasten huren, waardoor we volgend jaar weer opnieuw kunnen beginnen.

    En bovendien ga je mij niet vertellen dat Vos zoveel slechter is dan VDB en Hlynsson, maar dat is een andere discussie.

  2. The midfield players that started yesterday is such a big step down. In quality and/or fit for the tactics. I find it difficult to believe Vos isnt a better option to keep.

    Talking about non-coachable. The instructions for the 8s under Farioli are very clear. Hlynsson took part in the entire pre-season but played the role exactly the same as last season.

  3. tunesandthoughts on

    Vos gaf zelf aan in een van zijn eerste interviews dat hij af en toe wat lui is op trainingen en dat hij daar aan moet werken. Ik ben er natuurlijk niet bij op de training maar ik kan me voorstellen dat je dit bij Farioli niet moet flikken. Overigens vond ik de hype rond Vos altijd wat voorbarig. Hij heeft duidelijk kwaliteiten en voldoende talent maar ik schrok van zijn positiespel en de onnodige kaarten die hij vorig seizoen pakte. Ik schat hem qua talent/inzet mix in de categorie Bazoer. Goeie speler als hij zich volledig op voetbal richt. Doet hij dat niet dan zien we hem terug bij AZ/Utrecht etc.

Leave A Reply