Waar Jürgen Klopp bij Liverpool koos voor emo-tv, toont opvolger Arne Slot zich meteen ‘in control’

by Livid-Smoke4133

2 Comments

  1. Livid-Smoke4133 on

    Leuk feitje over de eerste wedstrijd van Arne.

    >Daarmee breekt Slot met een opvallende trend. Hij is de eerste nieuwe Liverpool-coach sinds Graeme Souness in 1991 (!) die zijn eerste wedstrijd in de Premier League wint.

    Goede plekken voor het uitpubliek verhoogt de sfeer. Kan Nederland van leren.

    >En uiteraard genoot Sloot ook zeker wel van de sfeer. ,,Wat me opvalt bij alle Engelse wedstrijden die ik zag in zo’n openingsweekend: overal veel en mooie plekken voor het uitpubliek. Zouden wij in Nederland ook moeten doen. Komt de beleving ten goede. En misschien ook wel het respect.’’

    In zijn eerste persco was Arne heel voetbal inhoudelijk. In groot contrast tot Klopp die er soms de grote Jürgen show van maakte. Dit is waar de titel naar verwijst.

    >Het is een antwoord in voetbal. Gerelateerd aan het spel. De inhoud. Open en bloot. ‘Wij’ Nederlanders zijn bij de voetbalprofessor uit Bergentheim niet anders gewend. Maar in Engeland waren ze Jürgen Klopp gewend.

  2. Vond het ook opvallend goed en ze waren ook al heel indrukwekkend in de voorbereiding. Ik denk dat Slot echt de eerste Nederlandse trainer in jaren is die zich kan gaan meten met de wereldtop. Hij speelt positief, modern voetbal maar heeft ook nog zijn eigen stijl.

Leave A Reply