Bergwijn replies to Koeman: “I don’t even want to play for this manager anymore. I won’t play for someone who portray me like he has done in the media.” “He could have called me, hear my side of the story. How can he say such things without talking to me?”

by TheBiasedSportsLover

5 Comments

  1. Je had ook Koeman kunnen bellen en zon overstap bespreken of toelichten van te voren. Of Koeman zelf kunnen opbellen met je mening over wat hij in de media gezegd heeft. Maar nee. Je kiest ervoor om precies te doen waar je Koeman van beschuldigd.

  2. Illustrious_Tale2221 on

    Tja snap hem ook wel. Koeman kan ook gewoon zeggen dat hij niet onder de indruk is van de saudische competitie en het dus lastiger zou worden voor Bergwijn om geselecteerd te worden in plaats van gelijk zo fel te stellen dat hij er niet meer bij gaat zitten

  3. Ik vind dat Bergwijn hier wel wat gelijk in heeft. Een jongen die meer dan de helft van de interlands bij de selectie zat in beide Koeman-periodes (en bij afwezigheid meestal geblesseerd was) heeft toch wel een beetje het krediet dat je als bondscoach bij zo’n besluit even persoonlijk laat weten dat dit de gemaakte keuze is.

    Ik sta wel achter zijn besluit, maar de manier waarop maakt Koeman er wederom niet sympathieker op.

Leave A Reply