Eigen samenvatting:

Het is even wennen voor de trouwe RBC-supporters, die vorig seizoen bijna continu in feeststemming waren, want de vierde divisie blijkt toch een tandje zwaarder. Na drie wedstrijden wacht het team nog steeds op een overwinning, iets wat trainer Mark Klippel inmiddels een beetje misselijk maakt. Maar hé, laten we niet vergeten dat RBC al bijna twee jaar niet verloren heeft – een prestatie op zich! En laten we eerlijk zijn, met een beetje meer geluk (en minder aluminium in het doel) hadden we allang de overwinning gevierd.

RBC werd in de laatste wedstrijd van links naar rechts, van lat naar paal gestuurd door het lot, maar de kansen waren er wel degelijk. Alleen viel de bal net niet lekker voor spelers als Jens Wirix en Moustafa Mohammad, die het doel wel heel vaak van dichtbij konden bewonderen. Zelfs de doelman van de tegenstander wist niet waar hij het moest zoeken bij zoveel aanvallen van RBC. Een beetje pech dus, maar de sfeer blijft goed!

En als we even vooruitkijken, dan ziet de toekomst er rooskleurig uit. Met wat finetuning in de afronding, zal RBC ongetwijfeld binnenkort de champagne weer kunnen ontkurken. Het kan niet anders dan dat de voormalige profclub zich weer een weg omhoog gaat vechten, en wie weet, de terugkeer naar de Eredivisie? Zet de confettikanonnen alvast klaar!

by komkomkommer

2 Comments

Leave A Reply