Pratite FSS i na Instagramu: instagram.com/FudbalskiSavezSrbije
Tviteru: twitter.com/FSSrbije
Fejsbuku: facebook.com/FudbalskiSavezSrbije

36 Comments

  1. Piksi nas je sveo na nivo Škotske jedan napadač i ostali svi nazad, bezopasni po gol. Na 5 mečeva samo jedan gol. Ovaj ako ostane trebaće nam 5 godina da, se oporavimo od njegovog stila igre. Na kraju igramo sa 3 špica ali izbacuje jedinog prednjeg veznog Samardžića koji može da ih uposli. Totalna neznalica, svaki trener u Srbiji ima više znanja od njega.

  2. Кључ проблема је у везаној линији и мислим да ћемо се дуго мучити што се тиче наше офанзивне игре на средини терена, јер не видим играча који на средини може да прави превагу.

  3. Pa kakav da budes fizicki kad tebi Nedeljkovic i Birmancevic igraju 3 pozicije, od kornera do korenra, pa ko to moze da izdrzi majke ti. Budi posten i idi pre nego sto pocnu kvalifikacije za SP, puno srece u daljem radu ali sto dalje od nas!!!

  4. Sta bi sa onim negladamo druge vec nasu igru igramo na gol vise?…. Postsli smo bunkerica, i andora proba vise u napred da igra….

  5. Dragane kao igrač poštujem te ! Ali u tom poslu kojeg si se dohvatijo,mani se ! Mani druge ! Kojem nivou ? Ovaj nivo je ispod morskog ! Vodiš tim koji nemože da sastavi četiri dodavanja ! O čemu se radi ? Jovića nema nigde ! Igra se zasniva na dodavanje sa golmanom,a golman nebu pod oblage pa gde padne !

  6. Jepa kosica😊jepsa😊od piksijeve pavkasto 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊boja i gore repic😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊kao svaka beba😊😂jocina beba zence😂nece dluge neće beba nje😊

  7. NEDOSTAJE SELEKTOR, TRENER, ZNALAC?!!!!!! OVAJ KIKSI JE TESKA NEZNALICA I TUPAN STO. SE YICE TRENERSKOG POSLA, I PRESTANITE VEC JEDNOM VI KVAZI NOVINARCICI DA MU SE SLIHTAYE, PODILAZITE, ILI PROSTO LIZETE BULJU SAMO DA BI ISLI BESPLATNO NA UTAKMICE!!!! VI DRZITE MAC I PERO, I POCNITE VEC JEDNOM DA PISETE ISTINU I POSTAVLJATE PRAVA PITANJA!!! OVO JE STVARNO VISE BRUKA I SRAMOTA!!!

  8. Ljudi moji nije stvar u treneru nego u talentu igraca. Koji je nama do sada trener valjao? Mislite da bi najbolji svetski trener naparavio cudo u reperezentaciji? Nasi ekipni sportovi su kosaraka i vaterpolo, njih bi mogao i Piksi da vodi i opet bi bili u vrhu. Dok ne dodje talentovana generacija nece biti nista, samo nada.

  9. Bas losa utakmica.Nekako nikad nismo izgledali ovako bezopasno.Dosta ovde ima polu igraca nazalost.Previse kontakta i previse se lopta davi.Nemamo brzine i ovde hvali dosta reda i discipline.Vratiti Vlahovica i Terzica na ljevog beka a Birmancevica pomjeriti ofanzivnije.

Leave A Reply