Riuns Michels is our best coach ever. Day 12: Who is our worst coach ever…?

by Amsssterdam

16 Comments

  1. TripleBuongiorno on

    Steijn is de enige echt logische keuze, maar het is lastig. Zijn situatie was verschrikkelijk.

    Marcel Keizer was ook niet best, of onze Pannenkoek natuurlijk.

  2. Casual-Capybara on

    Hij was niet de slechtste coach, hij had gewoon allemaal kutspelers. Het was allemaal de schuld van Mislintat, en van de spelers, vraag maar aan al zijn vrienden die constant in alle talkshows verkondigden dat de spelers gewoon niet goed genoeg waren om hoger dan 18e te staan. Dat onder Van t Schip in 1 keer wel veel beter gepresteerd kon worden lag ook aan Mislintat, en aan de kutspelers.

  3. Jetdizzydonniejerome on

    Absoluut Steijn, incompetent asociaal stuk tactisch onbenul. Niet gehinderd door enige zelfkennis, noch enig gevoel voor decorum, als een olifant door een toch-al-broze porseleinkast getrokken.
    Onder het credo; “niet bouwen, maar vliegen” onze club nog even die laatste pijnlijke zet de middelmaat in gegeven.

  4. Deze had overgeslagen kunnen worden, is natuurlijk Maurice. Geeft wel extra tijd om over de volgende na te denken (niet dat dit niet op dag 1 al kon)

  5. confettiregen202 on

    Aangezien het toch Steijn wordt, is het misschien een idee om vast over one season wonder na te denken, wat wat mij betreft sowieso Dolberg is. Alhoewel het misschien recency bias is. Andere nominaties zijn veel van de spelers van het 18/19 seizoen, die het na een transfer niet meer waar hebben kunnen maken.

  6. Ben wel benieuwd naar de onderbouwing van mensen die Marco van Basten slechter vinden dan Steijn. Heeft Marco van Basten zijn spelers publiekelijk zo afgevallen na de eerste tegenslag? Ging Marco van Basten op vakantie op het moment dat de club in de brand stond? Maar nog belangrijker heeft van Basten het gepresteerd om op de f***ing laatste plaats te staan?

Leave A Reply