Voorspelbaar maar teleurstellend, PSV kinderlijk verslagen door Juve: 3-1

by Rose_of_Elysium

14 Comments

  1. Het goede nieuws vanuit Nederlands perspectief: die goal op het einde kan nog echt belangrijk blijken en Koopmeiners speelde echt top.

  2. Het was wel te verwachten inderdaad. Op eredivisie niveau heeft PSV al geen indrukwekkende verdediging maar zijn ze aan de bal zo goed en zo dominant dat ze nauwelijks getest worden.

    Tegen een topploeg zijn ze niet meer dominant en dan wordt het gebrek aan kwaliteit in de verdediging pijnlijk zichtbaar.

  3. Begin toch wel een beetje te denken dat dit het plafond is van Veerman. Die gast laat echt nooit wat zien of speelt gewoon slecht in wedstrijden tegen sterke tegenstanders

    Koopmeiners wel echt geweldig vandaag

  4. Een maatje te groot.. Of twee of eigenlijk drie.

    Veerman en Boscagli vielen echt door de mand vanavond. Dat Dams, Ledezma en Flamingo het niveau niet aankunnen was wel te verwachten. Als Bakayoko, Veerman en Boscagli een stap omhoog willen maken dan moet het niveau constant onhoog.

  5. Verdediging blikt te zwak en als dan ook nog het middenveld fouten gaat maken wordt het een hele lastige pot. Verder was het aanvallend ook maar met weinig gevaar, hadden de bal wel maar er werden geen kansen gecreëerd. Saibari viel goed in, 4 schoten op doel dacht ik en een goal. Die kan nog belangrijk worden dus heel blij mee. Op naar de volgende pot…

  6. Sinterklaaz1234 on

    Ja, verwacht. Vond wel dat PSV af en toe hele leuke acties opzette. Ook prima lekker doelpuntje op het einde.

    Geef ze in ieder geval een stuk meer kans tegen Sporting over 2 weken!

  7. Ik zou een boos bericht kunnen schrijven met beledigingen aan Earnst, maar wat heeft het voor zin. Elke fan met een beetje hersens wist dat het vandaag maximaal een gelijkspel zou worden. Ledezma/Dams als backs was er gewoon om vragen. Al die haat die ik zie op de PSV forums, of de /r/soccer match thread is echt raar.

  8. Ik vond Veerman weer ontzettend teleurstellen. Dat hij slecht was tegen Arsenal en op het EK was dus geen uniek iets, hij kan het hogere niveau denk ik gewoon niet aan.

    Noa Lang viel ook dramatisch in, bij hem vind ik het iets minder jammer.

  9. Dat Juventus beter is en de favoriet is, dat weet je op voorhand. Dat is ook niet erg. Om daar geen aanpassingen voor te doen, zelfs als je 2-0 achter staat, is gewoon waanzin.

  10. Het is dat Veerman uit het niets erg belangrijk kan zijn met zijn passes, maar je zou er bijna aan gaan denken om hem in dit soort wedstrijden op de bank te zetten.

  11. Heinz-Ketchup-Bottle on

    5 verdedigers gaan weg, waarvan 4 transfervrij en een van je beste verdedigers voor 10 mil… + Dest die er een half seizoen uit ligt. Vervolgens haal je Flamingo, Karsdorp en Nagalo als vervanging en verwacht je dat Jong PSV de rest van de verdediging kan bijvullen (Die verdedigend vorig jaar erg matig waren). Iemand als Van den Berg had ik niet bij PSV verwacht maar als PSV kun je veel beter dan 2 onbewezen jonge verdedigers en een transfervrije karsdorp…

  12. Natuurlijk zoals verwacht, maar hoopt toch op een wondertje.

    Krijgen clubs met deze opzet ook extra inkomsten als ze een wedstrijd winnen of gelijkspelen? Iemand die dit weet? Volgens mij was het bij de oude opzet 3 miljoen bij winst en 900k bij gelijkspel.

Leave A Reply