PSV versterkt selectie met ervaren en veelzijdige Perisic

by TomV23

9 Comments

  1. Uit het persbericht blijkt ook dat hij met name is aangetrokken om Lozano op te vangen. Jammer, ik had het wel ultiem Boszbal gevonden als hij op linksback neer werd gezet en tegen pakweg NAC thuis met 8 man aangevallen zou worden

  2. KaleidoscopeBig9950 on

    Er zaten tegen juventus nog genoeg middenvelders/vleugelspelers op de bank en zeker voor de ED heb je hem niet nodig..

    Hopelijk gaat psv nog wat punten sprokkelen in de CL maar deze aankop had je net zo goed in januari kunnen doen dan had hij mee kunnen doen in europa

  3. stoney_maloney_ on

    Wat een luxeprobleem heeft PSV nu linksvoor. Lozano, Perisic, Lang en Tillman zijn alle vier spelers die bij elke andere Eredivisie club zonder twijfel basis zouden staan. Ben benieuwd hoe Bosz dat gaat managen – Tillman moet spelen voor zijn ontwikkeling, we weten wat er gebeurt als Lang op de bank moet zitten, en Perisic is eigenlijk een te grote naam om te halen als bankzitter.

    Ben wel bang dat dit betekent dat Lozano zijn laatste minuten gespeeld heeft. Lijkt me dat hij nu laatste is in de pikorde.

  4. interestingname11 on

    Perisic halen voor de eredivisie is zeker een van de meest transfers aller tijden.

    Denk dat mensen je vreemd hadden aangekeken als je twee maanden geleden gezegd had dat de nieuwe backs van PSV Karsdorp en Perisic zijn.

    Maar goed, aangenomen dat het financieel verantwoord is klaag ik niet.

Leave A Reply