Twee eigen goals helpen ongeslagen FC Utrecht langs Willem II: 3-2

by Aeval

5 Comments

  1. Erg vermakelijk en wellicht had Willem II wel een puntje verdiend but that’s life.

    Hopelijk valt de blessure van Van der Hoorn mee maar vrees het ergste.

  2. Dagenlamg gaat het over zogenaamde problemen en een crisis in Den Haag, maar de echte maatschappijontwrichtende problemen pakken ze daar niet aan: Joey Kooij.
    We verliezen er niet door maar wat een kutjong

  3. Commercial_Singer849 on

    Wanneer mensen over een speler zeggen dat ze niks goed hebben gedaan is het vaak overdreven. David Min heeft vandaag oprecht niks goeds gedaan.

    Ik dacht niet dat het mogelijk was, maar met genoeg speeltijd heeft David M. wel degelijk de potentie om nog slechter dan Lidberg te worden.

  4. KansloosKippenhok on

    Hoogtepunt:

    10 minuten lang ‘noah ooohioooooo ohohohohoh’ zingen vanaf de bunnikside

    Voor de rest is het respect wat ik voor W2 heb een stukje minder geworden, ik snap best dat als je tijd gaat rekken vanaf minuut 60-70 als je uit bij Utrecht op 1 of 3 punten staat dat is niets meer dan logisch, maar als je vanaf minuut 1 al begint met tijdrekken kom je niet om te winnen en verdien je wat mii betreft helemaal niks…

  5. Tja puntje was misschien verdiend geweest, maar ja, toch zelf goals weg gegeven. Ga alsnog prima slapen vanavond. Verder die Kooij is een vervelende vent. Niet door hem verloren maar vond dat hij de wedstrijd niet goed onder controle had. En twee keer geel geven in één actie vind ik gewoon erg sneu. De gele kaart was terecht, en Maes had daarna wat moeten kalmeren, maar toch vind ik dat je zo als scheid alleen maar zwak overkomt. Daarentegen vond ik het wel een leuke pot met lekker wat goaltjes.

Leave A Reply