Eagles en Ajax delen de punten in grotendeels inspiratieloze wedstrijd

by Sinterklaaz1234

18 Comments

  1. Sinterklaaz1234 on

    God allemachtig wat een wanvertoning van Ajax, dan zit je 85 minuten lang op je luie reet en word je gewoon weggespeeld. Dan push je in de laatste minuten nog een beetje en vind je helemaal niks.

  2. Deze nederlaag komt volledig op het conto van Alex Kroes. Dramatische transferzomer en intens kut ingekocht. We hebben geen creativiteit op de 10-positie en helemaal niks op de flanken. Alleen Berghuis is een goede speler, maar die zit vaak in de lappenmand. En ondertussen wel een grote mond hebben in interviews over Mislintat en weet ik wat. Incompetente boklul

  3. BertusHondenbrok on

    Waarschijnlijk komt er veel kritiek op Ajax maar Go Ahead verdient hier echt de credits. Die hadden het gewoon uitstekend voor elkaar. Goede organisatie, pressing uitstekend. Mentaliteit ook echt top, na de 1-1 gewoon doorvoetballen.

    Simonis heeft het daar snel weer op de rit gekregen.

  4. EasyModeActivist on

    Nou best was het niet, op eigenlijk alle punten. Maar goed dat Go Ahead ook niet echt kan aanvallen.

  5. Snap de blijdschap onder de GAE supporters niet helemaal. Tuurlijk wel enigszins want Ajax is nog altijd een veel grotere club met veel betere spelers, maar als ze 90 minuten lang zo slecht spelen moet je de 3 punten pakken tegen ze.

  6. Gae die tijd rekt, in mijn ogen verliezen ze hier twee punten. Waren veel beter dan Ajax.
    Scheids was echt erbarmelijk (niet perse partijdig maar gewoon echt heel slecht). En die verdedigers van go ahead krijgen wel echt de onsportiviteits prijs. Hele tijd naar hunne hoofd grijpen, over de grond rollen. Die twee en die linker centrale, ongelovelijk.

    Ajax was echt slecht, nogmaals: twee punten verloren voor gae, punt gewonnen van ajax.

  7. De scheidsrechter is hier écht door de ondergrens gezakt vind ik. Hato die Adekanye in de eerste helft onderuit trapt, waarbij de commentator de woorden “schouder tegen schouder” in de mond durft te nemen terwijl de herhaling afspeelt, waar je Hato gewoon tegen de enkels van Adekanye aan ziet trappen. Vervolgens volgen er een schijnbaar ontelbaar aantal arbitraire fouten, meerdere corners die onterecht toegekend worden, bal wordt uit verklaard terwijl het de zijlijn nog niet eens aangeraakt heeft, Brobbey wordt een gele kaart door de neus geboort voor het criminele feit van bestaan, en die penalty, waarvan precies 0% van alle non-Ajacieden vind dat het geen penalty was. Go ahead is een aantal keer écht gigantisch genaaid. Ik heb het idee dat de scheidsrechter het op een gegeven moment gewoon op gaf en gewoon begon te fluiten op basis van appél van zijn assistenten en van de Ajacieden.

    Ik ben niet eens een Eagles, of Ajax supporter, maar de incompetentie van de artbitrage heeft deze wedstrijd gewoon compleet verneukt.

  8. Wij gaan nog heel veel punten verspelen dit seizoen, zeker na midweekse wedstrijden. Niet genoeg opties op de vleugel. Zonder Berghuis hebben we niemand die elke wedstrijd kansen kan creëren.

  9. Dit is gewoon een absoluut schandalig niveau, ze leken tevreden met een punt bij go ahead. Wat zijn die doelstellingen van die farioli, playoffs voor de conference league? Gaaei als rechtsbuiten

  10. Met uitgestoken arm een bal op doel tegenhouden en geen penalty tegenkrijgen, schiet mij maar lek

  11. KaleidoscopeBig9950 on

    Ajax heeft een jong team wat met pieken en dalen komt maar vind wel dat brobbey eens wat beslissingen mee moet krijge, rasmussen op de vleugel is echt niveau niks en branco speelt geen wedstrijd meer denk ik want die had hier wel iets kunnen forceren met zijn spelinzicht.

    Ik hoop vooral dat ajax europees geen modderfiguur slaat want dan hebben we echt 1 of 2 plekken (structureel) minder over 2 seizoenen al, het niveau van de Eredivisie is al echt laag en dan zal dan alleen nog maar dalen ben ik bang.

  12. Allemachtig Klaassen maakte daar gewoon 100% hands..
    Inconsistentie maakt zo een ‘handsbal’ van Mauro tegen Feyenoord des te zuurder

Leave A Reply