Feyenoord verliest geblesseerde Gimenez, vervanger Ueda belangrijk bij zege op NAC

by ALollef

15 Comments

  1. Ik vind Ueda oprecht een verademing ten opzichte van de Santi van afgelopen 4 weken. Hij steekt energie in het druk zetten, waardoor het ook daadwerkelijk iets oplevert in plaats van de schijn druk die Santi steeds zet. En daarnaast zie je gewoon dat hij een bal kan vasthouden en door voetballen. Bij Giménez springt elke pass van zn voeten, waardoor je eigenlijk met 10 man speelt tot aan de 16.

  2. Wie was die scheids en kan Stengs met zijn dochter trouwen?

    Edit: dan hebben we wel weer joey Kooij….

  3. In eerste instantie was ik onder de indruk van het volle uitvak van NAC, leuk om weer is te zien. Totdat ze vrijwel de hele wedstrijd liedjes zongen over Feyenoordfans en hun spelers, en amper hun eigen club hebben gesteund. Jammer

  4. Nog genoeg om aan te werken, maar hoppa drie punten. Timber, Hwang en Milambo als middenveld gaat echt nog wel wat worden. Hopen dat Stengs zo snel mogelijk weer terug is, want op rechtsbuiten hebben we echt nog wel een gapend gat op het moment.

  5. Mooi resultaat dat Feyenoord ook wel nodig had na die grote nederlaag. Middenveld was top. Feyenoord zal nog veel plezier hebben aan Hwang, toppertje.

  6. BertusHondenbrok on

    Geen moment in de problemen geweest, tot aan de 16 bij vlagen goed voetbal laten zien. Hwang is echt een baasje, zet direct de lijnen uit en geeft iedereen op z’n donder.

    Vleugels waren ontzettend matig. Zeker in de eerste helft werden ze veelvuldig gevonden maar deden ze er te weinig mee. Osman nog een paar goeie acties maar rendement was te matig vandaag.

    Pingel was lullig voor NAC, kan me voorstellen dat ze in Deventer pissig zijn als ze die terugzien.

  7. Even klagen over arbitrage:
    Priske krijgt meteen geel omdat hij terecht klaagt over hands van een NAC speler.
    Greiml veroorzaakt een penalty en staat het hele penalty moment met de scheids te praten, geen geel.
    Later maakt hij een sliding van achteren op Milambo en krijgt geel.
    Staat naar de scheids te schreeuwen terwijl zijn medespelers hem tegen houden. Ook geen geel.

    Ik ben op zoek naar wat consistentie met die “alleen de capt’n mag met de scheidsrechter praten” regel.

  8. Niks weggegeven, maar verder weinig sprankelend voetbal. Het loopt nog een beetje stroef. Stengs wordt wel echt nog gemist.

    Wat een dramatische scheidsrechter trouwens. Beide teams hadden geen idee waar ze aan toe waren. Wat een inconsequentie.

  9. Hwang is echt een topper. Heeft natuurlijk weinig restwaarde over een paar jaar, maar die moet je gewoon de rest van zijn carriere vasthouden.

  10. Gewoon objectief gezien niet al te best. Missen echt een ervaren verdedigende middenvelder en een klasse rechtsbuiten. Als Stengs terug komt, kan je die wel rechstbuiten zetten. Echter het gat op het middenveld is opvallend. Milambo en (de wederom uitblinkende Hwang) zijn beiden meer een 8.

    Lotomba is een beetje een kip zonder kop. Denk dat Nieuwkoop gewoon beter is

Leave A Reply