Eredivisiestand na 6e speelronde

by ALollef

8 Comments

  1. Ik moet, ook al zijn er nog een heleboel verbeterpunten, toch zeggen dat Farioli het na een matige transferperiode toch behoorlijk goed doet, ook al zijn we nog lang niet terug op oud niveau.

  2. BertusHondenbrok on

    Hoe zouden jullie het vinden als we wat meer matchtreads in r/Eredivisie posten? In r/soccer is 99% van de comments toch Nederlands en zo’n pot als Heerenveen – Groningen kan in r/Eredivisie nog wel wat discussie opleveren terwijl het voor r/soccer waarschijnlijk niet de moeite waard is. PSV heeft ook in r/soccer best vaak geen matchthread terwijl daar denk ik wel animo voor is.

    Als iemand weet hoe je ze post wil ik wel iig voor de zondagen proberen om ze hier te posten als er animo voor is.

  3. SomeNintendoFan420 on

    Dus nu nog maar vier teams over die dit seizoen nog niet hebben verloren. Zulen zijn wie dat het langste vol kan houden. En wij mogen nu dan wel afgezakt zijn naar 6e, maar voor een promovendus nog steeds prima en ligt best dichtbij elkaar, dus kan zo over een aantal speelrondes weer heel anders uitzien!

  4. Met drie onverwachte punten ziet het er allemaal toch wel een stukje beter uit! Nu met de terugkomende mensen verder bouwen en het zou toch wel goed moeten kunnen komen

Leave A Reply