Ajax start the Europa League with a 4-0 victory over Beşiktaş!

by MrCrashdummy

12 Comments

  1. Goed resultaat en bij vlagen een goed Ajax. Mooie teamgoals en prima individuele prestaties. Maar dit Besiktas was wel vreselijk slecht, soms alsof het walking football was. Dat vertekent het ook wel een beetje. Maar goed, laten we het positief houden. We hebben dik gewonnen en zijn dus heel goed begonnen. Een mooie stap in/tijdens het proces.

  2. Dragonfly_Soldier on

    En heerlijk de nummer 1 positie ingenomen! Al is het eventjes mogen we toch eindelijk trots zijn!

  3. What a match. Completely dominated, don’t know who was the best player on the pitch which is a positive thing to say, because everyone was good. Personally wanna give a shout-out to Baas, he was solid.

  4. Besiktas was niet best, maar brobbeast is wel echt een wereld van verschil. Zeker met Taylor en Fitz Jim die vaak over de as spelen en dat ook niet slecht deden.

  5. Striking_Insurance_5 on

    De verdediging en het middenveld waren echt klasse vandaag en bij vlagen heb ik leuk voetbal gezien. Ik heb genoten, hier kunnen we op verder borduren! En dan te bedenken dat ik vantevoren echt nerveus was voor de op papier sterkste tegenstander die we tot nu toe gehad hebben.

  6. Traoré lijkt soms een oude man bij het passeren maar het koppeltje Fitz-Jim en Traoré loopt wel echt lekker in de combinatie.

Leave A Reply