Feyenoord blijft ongeslagen maar staat 8 verliespunten achter PSV na gelijkspel tegen NEC: 1-1

by Rose_of_Elysium

13 Comments

  1. Wat een walgelijke tweede helft van onze kant. Echt ongekend slecht. Hoe kan je nou zo uit de kleedkamer komen man. Geluk dat je nog een doelpunt in de schoot geworpen krijgt en Ogawa op de paal kopt, verder diep schamen.

  2. Matige pot van Feyenoord. Weinig gecreëerd, matige wissels en nog een beetje geluk dat die laatste kopbal er niet in ging.

  3. Ik kan er niet eens meer boos om zijn want dat je hier punten verspeelt kan je ondertussen incalculeren. Het meest zorgwekkende is dat er nog altijd geen enkel teken is om te geloven dat het de komende weken en maanden wel gaat lopen, want vooral aan de bal lijkt het echt 10x nergens op. Je mag nog blij zijn dat die keeper de bal niet goed verwerkt want anders verlies je vandaag gewoon. En ik blijf het zeggen: met dit spel is 5e het maximaal haalbare.

  4. Wat zijn we slecht zeg. NEC bakte er in de eerste helt he-le-maal niks van, en het lukt ons niet om echt een kans te creëren. NEC speelde de tweede helft beter maar dat was ook omdat Feyenoord elke bal inleverde.

  5. Waarom spant het universum samen om ons altijd valse hoop te geven om eens een potje van Feyenoord te winnen?

  6. Waarom wordt Feyenoord nog steeds vergeleken met PSV? Bij ESPN deden ze het ook al. Wij gaan dit seizoen strijden om de 4e plek in de Eredivisie en om niet met 0 punten in de Champions League te eindigen.

    We hebben een kutselectie, maar wel een betere dan Willem II, Sparta, Groningen en NEC. DtK heeft Priske niet geholpen maar ik kan ook geen idee ontdekken in het spel, en daar mag Priske onderhand toch wel verantwoordelijk voor worden gehouden. We hebben vandaag geluk gehad dat de keeper van NEC een blunder maakt en hun spits een open kans op de paal kopt. Zelf hebben we heel weinig gecreëerd en bleven we de bal maar weggeven als NEC een soort van half druk zette.

Leave A Reply