Priske blijft positief na vierde puntenverlies: ‘We speelden heel goed’

by Sanno_HS

7 Comments

  1. Als hij dat echt vind moet hij per direct weg. Je had de eerste helft nog wel de controle maar creëerde daar maar 1 echte kans uit en de ene keer dat NEC in de buurt van onze 16 kwam was het gelijk raak. 2e helft was verschrikkelijk. Quote in de titel gaat trouwens wel alleen over de eerste helft, Priske zelf geeft ook aan dat de tweede een stuk minder was. 

  2. Jezus wat een plichtmatig zouteloos trainers-gelul. What’s next, ‘heb vertrouwen in het proces’. Tuurlijk is de selectie grotendeels ruk, maar er moet meer uit te halen zijn.

    En als Te Kloese niet snel een TD aan stelt, mag ie ook optiefen.

  3. Kan iemand die man niet gewoon vragen wat in de aanval ongeveer de bedoeling is? Er was een korte periode in het laatste kwart dat je heel duidelijk zag dat ze de bal aan Hwang gaven en dat die hem dan aan Bueno gaf en dat die hem dan maar voor moest geven, een puik maar ietwat armoedig plan, voor de rest zat er de hele fucking wedstrijd geen enkel patroon in. De helft dribbelt blind naar binnen (waar over het algemeen een stuk of 17 NEC’ers stonden), Smal zoekt alleen de achterlijn op en Osman heeft sowieso geen idee waar zijn teamgenoten zijn als die eenmaal aan de bal is.

    Wat is het plan?

  4. HieronymusLudo7 on

    Het begint nu allemaal wel heel erg hol te klinken. Ik gun hem alle voordeel van de twijfel, maar het is duidelijk dat het Feyenoord (en dat is niet alleen Te Kloeze) niet gelukt om het verval te minimaliseren. Misschien heeft Feyenoord juist wat meer weerstand nodig om in een vechters modus te komen, dat zal komende week moeten blijken, maar het gebrek aan slagkracht is met deze selectie niet meer een kwaliteit van spelersprobleem, het is een stafprobleem. En ja, ze missen Stengs.

Leave A Reply