Go Ahead Eagles is provinciejongens Groningen te slim af.

by Deventerwim

7 Comments

  1. Bedankt Groningen voor een warm ontvangst, weinig clubs waar een uitclub dusdanig welkom word geheten. Dat wilde ik even zeggen.

    Los daarvan denk ik een verdiende overwinning, ons spel word steeds beter al was het niet denderend. Leuke middag voor ons.

  2. Awful game from Groningen.

    Hove may have actually just dropped a 1/10 performance. Tika needs to be back in the team as soon as he is able.

    They should have played Mariani from the beginning. He was the only defender that ever looked comfortable and confident today. All the others were just playing not to make a mistake.

  3. Zeer slechte wedstrijd van onze kant. Terechte overwinning van de Eagles, al moet ik zeggen dat die ook zeker regelmatig slordig waren aan de bal. Wat missen wij Marco Rente achterin zeg crisis. 1 ding is zeker wij gaan er dik af in de Arena als we zo spelen

  4. Pffff dit was slecht zeg, groningen kon de bal geeneens 3x overtikken. Enige die opzich nog redelijk was is Blokzijl. Toen Hove op t laatst over de bal struikelde zegde dat genoeg over de pot.

  5. SomeNintendoFan420 on

    Afgezien van die afgekeurde goal van Postema geen enkele kans gecreëerd en verder geen moment het FCG gezien waar we hier (voor de laatste 2 wedstrijden) zo van genoten. En ja, dan geldt de regel van dat als je zelf niemand hebt die kan scoren/zo speelt, doet het andere team het uiteindelijk wel.

  6. Manmanman, wat een kutpot. Heb alleen de afgekeurde goal gezien en 1 shot op het plafond van de goal. Dat was het, over de opbouw valt nog minder te zeggen.

    Nu zien hoe het tegen ajax gaat. Wellicht zijn we echt alleen goed tegen “grote” clubs….

Leave A Reply