Eredivisiestand na 7e speelronde

by ALollef

14 Comments

  1. Zou het dan toch gaan gebeuren dit seizoen? Eindelijk de top 3 aanvallen? Het zal toch niet? Mijn hart zat wel in mijn keel die laatste 10 minuten. 

  2. FC Utrecht op de Champions League plaats zoals we allemaal dachten.

    Hij is hier niet echt underrated te noemen maar Ron Jans is echt een hele goeie trainer

  3. Zoals het nu gaat mogen we oprecht blij zijn als we de playoffs ontlopen. 10 punten na wedstrijden tegen Willem II, Sparta, PEC Zwolle, Groningen, NAC en NEC is gewoon schandalig. Allemaal clubs waarvan je gewoon hoort te winnen. En als ik naar het aankomende schema kijk ben ik bang dat het alleen maar erger gaat worden. 

  4. Heel erg pijnlijke start, de droom van jaren achter elkaar Champions League dreigt nu al in duigen gevallen te zijn.

  5. Feyenoord heeft al langer een probleem met het creëren van scoringskansen. Ik denk dat als je Kane bij ons in de spits zet, maar niks veranderd aan de speelwijze dat hij net zoveel waard is als Ueda of een Gimenez met een kapotte hamstring.

    Met Stengs erbij zal het vast ietsje beter gaan, maar op de lange termijn moet het veldspel echt veel beter wil je niet als 5de of lager eindigen.

  6. KaleidoscopeBig9950 on

    Als Utrecht in de top 3 eindigt (wat echt een mogelijkheid is omdat alle ”top”ploegen punten laten liggen) dan is jans volgend jaar trainer van feyenoord denk ik of volgt hij koeman op ofzo…

    Wel leuk ergens dat Jans dan eindelijk veel waardering krijgt…

    Als Steijn nou gewoon nog 2-3 seizoenen bij sparta was gebleven had hij ook veel meer lof gekregen dan wat nu het geval is.

    En de grote vraag is natuurlijk, gaat RKC nog punten halen voor de kerst?

  7. interestingname11 on

    Ik praat wel een beetje voor mijn beurt nu, maar ehhh…

    Titelstrijd wordt spannend jongens

  8. Het voelt gewoon gek om de minste tegendoelpunten te hebben na zo’n vorig jaar (oké, 1 wedstrijd minder, maar toch)

  9. Ik ben niet heel erg verrast, er zijn meerdere sleutelspelers weg en een nieuwe trainer met een nieuw plan. Ik had wel meer gehoopt op een wat betere toekomstvisie na Slot. Dit voelt een beetje als Ten Hag die weggaat en er ineens een gat valt. We (Feyenoord directie) hadden beter moeten anticiperen en doorselecteren. Spurs was al gekomen, je wist dat hij weg zou gaan. Had gewoon meer verwacht van DtK op voetbaltechnisch gebied. Daarbuiten doet hij het echt verschrikkelijk goed, maar je ziet nu écht dat er gewoon een TD bij moet komen.

  10. GEZOCHT: Punten

    Voor het laatst gezien op 12 mei in de omgeving van het Mandemakers Stadion te Waalwijk. Weet u iets of heeft u een tip over waar ze te vinden zijn? Meldt u dan bij de infobalie bij het Mandemakers Stadion of bij het dichtstbijzijnde politiebureau. Bij voorbaat dank.

Leave A Reply