Erbarmelijk NEC verliest zelfs na vergeldingsactie van rood NAC

by ALollef

10 Comments

  1. Ik had niet de illusie dat we vorig jaar zouden evenaren. Maar voorlopig is het wel heel magertjes.

  2. BertEnErnie123 on

    +3 punten is het enige wat we hier van onthouden. Slechte wedstrijd, maar gelukkig was NEC net iets slechter

  3. Big oof. Leek wel werkweigering bij sommige spelers. Dra-ma-tisch. Wordt een lang en grijs seizoen zo. Het begint allemaal bij strijd en inzet, en daar ontbrak het aan. Die actie in de tweede helft, waar een NAC speler tussen twee apatische NEC’ers door kon koppen was exemplarisch .

    Praten over degradatie is zwaar overtrokken in dit stadium (en je hebt met rkc en Almere wel echt twee zwakke broeders), maar je gaat op deze manier weinig punten pakken.

    Overigens wel een oliedomme rode kaart. Laat het maar aan ons over om daar geen gebruik van te maken.

  4. DutchOnionKnight on

    En wij zouden 0 punten pakken… NAC heeft niets te zoeken. Voorlopig liggen we voor op handhaving en maken we het iedere tegenstander thuis heel moeilijk.

    Heerlijk die underdog positie!

  5. Wat een achtbaan was dit! Voor mij als nac supporter althans. Kan mij voorstellen dat het voor de neutrale kijker niks bijzonders was. De oliedomme rode kaart van een speler die heel de wedstrijd werd toegejuigd (en nogsteeds!). De frustratie op de scheidsrechter, met het staken als gevolg. De heerlijke vrije trap! En de spanning in de laatste minuten.

    Tijdens deze wedstrijd voelde ik enorm veel frustratie en enorm veel euforie. Daarom haat en hou ik zo van voetbal!

  6. KaleidoscopeBig9950 on

    Ik neem aan dat de positie van Meijer nu niet meer houdbaar is want dit was echt vreemd, tegen heracles lag het nog aan van gassel maar nu zat alles mee en win je nog steeds niet??

    Er zou nu een reeks zijn (tot utrecht) waar je punten kunt sprokkelen maar als het op deze manier gaat dan win je ook niet tegen almere en die hebben nog geen wedstrijd gewonnen..

    Ik dacht dat dit seizoen nec in de subtop zou aansluiten, ik snap niet waarom dat niet lukt..

Leave A Reply