PSV zwijnt in slotfase, maar wint van Sparta

by HairyCallahan

21 Comments

  1. Rose_of_Elysium on

    Pfwoaaaah lang niet zo’n spanning gevoeld in een Eredivisie slotfase zeg, godmiljaar.

    Toch heel knap dat we toch winnen. Dit was een minst optimale situatie, geen Veerman en Schouten, Dams rode kaart, dan valt Luuk nog uit ook. Mooi dat het toch nog lukt, al dan niet met buitenspelgeluk

    Een Benitez je bent een held

  2. HairyCallahan on

    Mito rond nog minder goed af dan de broer van Pogba. Als je dat doet soort kansen niet maakt, hoor je eigenlijk niet in de Eredivisie

  3. Low_Technician_63 on

    Mooi dat die spits van sparta met zijn vingertje voor zijn mond al naar het psv publiek liep, maar dan toch buitenspel staat 🙂

  4. Hero to zero voor Dams daar. Incassier gewoon de tegen goal ipv je team het zo lastig maken voor een helft.

  5. Billenknijpen tot de max. PSV zwijnt hier enorm. Die kans van Mito gaat er echt 99 van de 100 keer in.

    Wel echt belachelijk dat Makkelie 8 minuten blessuretijd toevoegde…

  6. Everlasting010 on

    De Jong is echt de meest irritante speler op de nederlandse velden en Bosz als coach

  7. DutchMadness77 on

    Makkelie dacht ik laat nog ff 10 minuten doorspelen

    Echt nooit blij als hij ons fluit

  8. NotJustTheMenace on

    Bakayoko weer terug naar jong PSV. Eerst proberen 6 man uit te kappen in de 89e minuut en daarna in de 95e minuut ff in het centrum die bal verliezen… Alleen maar bezig met een transfer maar mag blij zijn als ie een contract krijgt bij Helmond Sport.

  9. Schele_Sjakie on

    Aaaargh, weer zo dichtbij op een resultaat. Ik denk dat Sparta een prima wedstrijd heeft gespeeld, alweer tegen een top team, helaas geen punt deze keer. Als Sparta dit nou eens op de mat kan leggen tegen een team uit het rechterrijtje, dat zou fijn zijn.

  10. Prestigious-You-7016 on

    Balen van een hele nipte nederlaag bij PSV uit.

    Ik had beter geslapen bij een zakelijke 3-0.

  11. Silsvingertop on

    Op FM had ik Bakayoko twee weken salaris ingehouden na zo’n belachelijke invalbeurt. Ga je schamen.

  12. Fucking hell Mito. Maak nou eens je fucking kansen af. Iedere keer hetzelfde gezeik, sinds Fortuna uit geen fatsoenlijke goal gemaakt.

  13. Wat was Bosz wel niet aan het denken met deze opstelling? Een middenveld met Til op 10 en Mauro op 6? Als ik niet beter wist zou ik denken dat hij wou verliezen. Echt een rare beslissing.

    Waarom niet gewoon Land de kans geven, of anders Flamingo op 6 en Nagalo een kans in het centrum. Tillman niet op 10 zetten vind ik sowieso bizar. Niet dat ik dan blij word van Lang op de vleugel op dit moment, maar toch.

    Dams liep bij die rode kaart ook helemaal verkeerd, en leek mij genoeg tijd te hebben om zich daar te herstellen, maar maakt vervolgens gewoon een oliedomme overtreding. Maar hoe kan het dat elke wedstrijd de tegenstander met een lange bal onze hele verdediging kan passeren? Het begon al tegen Feyenoord, en het gebeurt echt wekelijks.

    En Bakayoko… Tsja, ik ben eigenlijk wel even klaar met die vent. Die kan echt helemaal niks goed doen lijkt het wel. Mist een open doel tegen Sporting waarna de 1-1 valt, en is nu verantwoordelijk vooor ahcterlijk balverlies waar we mazzel hebben dat die vent nog net buitenspel staat. Stuur hem maar terug naar Jong wat mij betreft.

  14. Silsvingertop on

    Bosz vandaag ook ondermaats gepresteerd. Begon al met de opstelling.

    Wisselbeleid liep weer achter de feiten aan. Ledezma liep al lang op zijn laatste benen, maar Karsdorp was niet eens aan warmlopen. Moest er direct koud inkomen. Ook handig met een speler die eigenlijk niet okselfris is. Bosz wisselt vaker veel te laat.

  15. Het zat PSV niet tegen maar mijn hemel. De voorzetten corners… Om te huilen. Mito is elke week hetzelfde, kat in de zak

Leave A Reply