Fortuna bezorgt AZ derde verliespartij in een week tijd

by Sinterklaaz1234

12 Comments

  1. Hoe staan we drie punten voor op nummer drie met een wedstrijd minder

    Crazy

    AZ was ook niet goed vandaag om zo maar te zeggen

  2. Eigenlijk beter dan je zou verwachten, aangezien we zo te zien de hele wedstrijd zonder middenveld hebben gespeeld

  3. NiallTheSheep on

    Je ziet dat Parrot niks in kan brengen door het spel van Fortuna en toch wacht je tot minuut 67 of 68 om hen te wisselen, ik snap het echt niet. Maar ja dan wordt hij gewisseld en zie je dat dat ook niet helpt. AZ moet een keer iets nieuws gaan bedenken voor teams die defensief spelen naast “voorzet van de zijkant”. Echt schandalig slecht vandaag

  4. KaleidoscopeBig9950 on

    De herfstdepressie is al ingezet bij AZ..

    Jammer dan presteren ajax en feyenoord een seizoen minder en weer niet AZ die ervan profiteert..

  5. Into_Intoxication on

    Wat een kutzooi, terecht verloren ook nog eens. Kijkend naar het programma verliezen ze van de volgende vijf wedstrijden er nog eens minstens vier. Waar het vorig seizoen in december pas instortte, doet dat het nu al in oktober. Wat een kneuzenbende.

  6. Ik heb slachtofferhulp nodig na vanavond. Dit deed te pijn aan mijn ogen om te kijken. Zoveel dingen gingen er vandaag mis.

    Bilbao was nog een leuk voetbal tripje waarvan ik van tevoren al wist weinig kans te hebben maar ben iig blij dat ik niet naar Sittard ben gegaan bij zo’n blamage.

    Je ziet t ieder jaar mis gaan. Je start redelijk tot je 2 wedstrijden per week moet spelen en je hebt een te jonge reservebank die dan ineens t verschil moet gaan maken. Als je in zon selectie gewoon twee gearriveerde spelers neerzet maakt dat op jaarbasis zon verschil. Altijd deze periode weer balen van t beleid. Na de interland week ook nog psv en kelder je weer met een bloedgang de ranglijst af.

    Bedankt voor het lezen van mijn rant.

Leave A Reply