Oranje speelt gelijk tegen Hongarije na frustrerende wedstrijd

by Sinterklaaz1234

20 Comments

  1. Rose_of_Elysium on

    kutmatch, kutscheids, en lets be honest kutresultaat

    Na die rode kaart is 1-1 nog wel redelijk maar dit hadden we natuurlijk moeten winnen

  2. Sinterklaaz1234 on

    Het is heel moeilijk spelen tegen zo’n counterploeg die zich ingraaft, maar erg pover dit.

  3. jespertherapper on

    Een nederlandse wedstrijd is echt een dobbelsteen gooien

    Wissels duurde te lang. Malen komt in. Maakt gelijk een kans. We hadden die snelheid eerder nodig

    En Dumfries was the man of the match.

  4. Ik snap de regel wel dat alleen de aanvoerder mag praten, maar ik snap dan niet waarom aanvoerders dan ook zo vaak nog geel krijgen. Tweede gele kaart natuurlijk volledig terecht en heel dom van een speler met zo veel ervaring.

  5. Wat een kut wedstrijd zeg… van Dijk onnodige rode kaart(die eerste gele kaart dan, die tweede is volkomen terecht), een Hongarije wat alleen maar verdedigt, heel late wissels, kortgezegd kut.

  6. Reijnders en Zirkzee echt met een -3/10 performance. Til ook met een dramatische invalbeurt, maar die kan er ook niks aan doen dat Koeman hem oproept.

    Wanneer gaat Koeman ook eens in zien Gakpo alle corners en vrije trappen moet nemen? Snap oprecht niet dat nog niemand daarbij heeft ingegrepen.

  7. Laat Gakpo aub alle vrije trappen en corners nemen, en niet Xavi “pisboog balletje” Simons. 

  8. echt zo teleurstellend dat vvd zo’n kinderachtige rode kaart oploopt. Man van zijn kwaliteit en leeftijd moet gewoon beter doen dan dat.

    Wordt ook langzaam zirkzee best beu. Bij man u moet ik ook steeds dat halve spitsenspel van hem aanzien. Hij mist echt dat spitseninstinct

  9. Hahahahahahahahahaha miljoenen maar een kneusneuzen. Deze lui zijn een grotere scam dan de tweede kamer.

  10. GeenActiefGeheugen on

    Wat een vervelende ploeg zeg, die Hongaren. Ingraven, counteren en constant kleine overtredingen maken. Nederland speelde een versnelling te traag en de backs stonden te hoog, waardoor er geen ruimte was. Zo slecht is een gelijkspel niet op zo’n avond.

  11. 1-1 is uiteindelijk gewoon goede uitslag. Tweede plek is nu wel bijna zeker en dan ben je al door.

  12. HieronymusLudo7 on

    Ik begrijp niet waarom ze niet al in de eerste helft het veldspel met lange ballen zijn gaan afwisselen. De eerste keer dat ik het zag, was de afvallende bal voor Oranje en werd het meteen gevaarlijk. Verder ook matig, spelers niet goed gebruikt (Timber) of uit de wedstrijd gespeeld door Hongarije (Gravenberch). En toch een paar keer te weinig rust aan de bal in de 16 van de tegenstander.

  13. Hoe mag je, als de bal drie meter verder is, met volledig blik op de speler, die ook nog naar de goal rent, gewoon iemand mag neertrappen?

    Dit is toch los van doorgebroken gewoon trappen zonder een bal in de buurt?

  14. We weten allemaal dat het nooit echt iets gaat worden met Koeman. We zullen ons kwalificeren voor het WK hoogstwaarschijnlijk. Overleven de poulefase daar hoogstwaarschijnlijk. Maar gaan er dan uit tegen de eerste fatsoenlijke tegenstander

  15. In de weken dat we het steeds hebben over de belasting van spelers snap ik wel dat de spelers niet 100% kunnen geven. Ik had daarom vooraf graag wat verse krachten gezien die de minuten goed kunnen gebruiken.

Leave A Reply