[OnsOranje] Opstelling Nederlands Elftal voor Nations League uitwedstrijd tegen Duitsland

by J00stie

9 Comments

  1. Hoop met heel mijn hart dat onze Hato en Brobbey een wereldpot spelen zodat sommige mensen hun woorden kunnen inslikken, maar ik heb er een hard hoofd in, Duitsland is niet niks.

  2. Bapistu-the-First on

    Hato *boven* Maatsen is gigantisch hilarisch gewoon schandalig eigenlijk. Jongen met Premier league en CL notabene een Finale ervaring boven iemand kiezen die veelal wordt gehyped. Je moet het maar durven als Koeman zijnde.

    Ben zelf linksback geweest en die Hato maakt me toch nog veel basisfouten als linkerverdediger. Toch wel 1 van de meest treffende voorbeelden dat je als Ajacied met een paar balletjes breed al opeens in Oranje kunt komen.

  3. KaleidoscopeBig9950 on

    Brobbey in oranje kan als targetman goed werken maar ik vind hato in de basis een belediging van de verdiensten van frimpong en de ligt of je kunt desnoodss schouten centraal achterin zetten waardoor je een plekje op het middenveld creert.

    En waarom zet je reijnders niet op de bank, koeman? hij speelde slecht tegen hongarije maar gaat nu opeens de sterren van de hemel spelen ofzo?

    En we hebben echt een matige bank als reijnders/simons of schouten slecht speelt dan kunnen we echt niemand inbrengen, ik hoop dat koeman beter selecteert volgende keer!

  4. Ik wil Hato vantevoren niet afbranden, en ik hoop oprecht dat hij het goed gaat doen, maar als je Ian Maatsen in je selectie hebt, die een CL finale heeft gespeeld en al meerdere jaren op hoog niveau speelt dan zou ik die persoonlijk opstellen. Maar misschien hebben wij het allemaal mis en is Hato de aangewezen persoon.

  5. Ben wel weer eens toe aan een overwinning op een topland, maar het zal ook vanavond weer niet gaan gebeuren.

  6. naroLsraLteiN_isback on

    als Hato vanavond in het hotel komt en zn broekzakken leeg maakt komen Musiala en Wirtz eruit

Leave A Reply