Zwak Oranje verliest van Duitsland

by Sinterklaaz1234

31 Comments

  1. Die eerste helft was wel echt slecht holy shit. En laten we eerlijk zijn, dat die goal niet stond sloeg echt nergens op.

    Wil niet meteen moord en brand schreeuwen maar deze interlands waren niet al te best

  2. AlistairShepard on

    Tja gewoon slecht. Iedereen. Ik zou niet eens weten waar ik moet beginnen.

    Edit: ben wel benieuwd naar volgende interland periode wanneer we eindelijk de Jong terughebben.

  3. Bijna blij dat we niet gelijk gemaakt hebben. Dan zou dit dramatische spel weer goed gepraat worden.

    Met deze spelers moet je toch veel beter kunnen spelen. Waar heb ik naar lopen kijken. Vanaf minuut 1 was het prut.

    Dat die eerste goal van Duitsland afgekeurd was, was al echt onzin

  4. Sinterklaaz1234 on

    Oranje was echt intens dramatisch, vooral die eerste helft.

    Overigens, hoe was die overtreding van Anton op Hato geen rood in de 93e minuut? Hij komt met gestrekt been veeel te laat pittig invliegen


  5. Vind het oprecht knap hoe Koeman het steevast voor elkaar krijgt om altijd de verkeerde tactiek toe te passen bij de aftrap, om dan vervolgens tijdens de rust meestal veranderingen te maken die toch redelijk goed uitpakken.

    Helaas gaat het dan telkens wel weer fout als de tegenstander die verandering dan halverwege de tweede helft countert (zoals nu, maar ook tegen Oostenrijk op het EK bvb).

    Scheids was ook wel weer lekker met geen gele kaarten geven tot in de slot minuut, waardoor de frustratie bij Oranje leidt tot een opstootje dat meer dan een minuut duurt en dan vervolgens op precies 90+4 af te fluiten, al had dat waarschijnlijk toch niet echt uitgemaakt

  6. Hato was wel een stukje beter in de tweede helft maar in de eerste helft was duidelijk dat die ook nog niet goed genoeg is voor dit niveau. Vond de wissels tijdens rust overigens goed, want Timber en Reijnders waren beide slecht. Maar Gakpo en Xavi waren vandaag ook waardeloos.

  7. als enig pluspuntje: Mats Wieffer zag er wel echt goed uit deze wedstrijd. die mag van mij wel in de basis komen

  8. Ouderwetse, luie coach die gewoon een bewezen tactisch onbenul is
 hier moeten we het tot 2026 mee doen mensen


  9. Was al na 5 minuten duidelijk dat Timber/Gravenbergh niet ging werken. Ook tegen Hongarije werd dit duo bij de spaarzame aanvallen van Hongarije overlopen. Werd veel beter de tweede helft met meer duelkracht en verdedigend vermogen in de vorm van Wieffer. Je had meer controle en Wieffer liet zich tussen de centrale verdedigers inzakken om meer van de opbouw op zich te nemen

  10. jespertherapper on

    ![gif](giphy|IldQ32iwItB6C0Tcni|downsized)

    nogmaals met dit Nederlandse team kwa prestaties

    edit: gif was dobbelstenen die gegooid werden

  11. – Timber kan niet opbouwen en niet als 6 spelen, hier waren we 2 fucking seizoenen geleden al achter gekomen

    – Hato kan beter bij de o21 aansluiten

    – Wieffer kan wel als 6 spelen, ook hier waren we 2 fucking seizoenen geleden achter gekomen

    – Brobbey (weer) compleet door het ijs gezakt, je kan wel zeggen dat hij de bal niet kreeg, maar deze man stond werkelijk waar bij elke lange bal op de verkeerde plek

    – Zelfs in een slechte wedstrijd van hem kan je nog steeds zien dat Gravenberch gewoon echt wereldklasse is, en dat Koeman een ontzettend matige trainer is

  12. KaleidoscopeBig9950 on

    *dramatisch oranje..

    Nog goed dat de scheids de nieuwe buitenspel regel toepast in de tweede minuut anders waren we echt met 5 of 6 nul afgegaan maar dan was koeman wel ontslagen nu zitten we er nog even mee

  13. Eerst helft was natuurlijk heel zwak.

    Tweede helft waren we gewoon gelijk.

    Van te voren zeggen we allemaal 1-0 bij Duitsland is niet zo gek. Ook niet als ze mank zijn zoals vandaag (onze beste voetballers waren er ook niet). Nu gaat iedereen zeggen ja maar dit was heel slecht etc etc. dat klopt, maar wie verwacht dan ook van dit enorm jonge Nederlands elftal dat het even als een zonnetje loopt tegen Duitsland in MĂŒnchen op een glibber veld? Dat is ook naĂŻef.

  14. De persoon die verantwoordelijk is voor de dode spel momenten moet echt per direct ontslagen worden. Waarom moet Wieffer in godsnaam achter blijven bij een corner? Hij is de langste op het veld en ook nog iemand die regelmatig een corner binnen kopt. En dan moet hij wel RĂŒdiger verdedigen. Waar is de lijn in dit spel?

  15. AlistairShepard on

    Ik ben nu erg bang dat Koeman dit als een excuus gaat gebruiken om Depay weer op te roepen…

  16. Zoooo wat een slechte interlandperiode dit zeg. En het aantal matige tot zeer slechte wedstrijden in de tweede periode onder Koeman begint ook de spuigaten uit te lopen. Terwijl NL echt wel weer een fatsoenlijk elftal op de been kan brengen na al die magere jaren. Dus dit is 100% de kultactiek van Ronald, die volgens mij ook nog niet een keer begonnen is met een tactisch goede opstelling.

  17. naroLsraLteiN_isback on

    ongrelateerd aan de wedstrijd maar word ook helemaal niet vrolijk van de spitsen die we hebben/oproepen

  18. Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met klagen, zo veel ging er fout. Dat we van Dijk (en nog steeds Frenkie) missen is geen excuus, Duitsland miste ook veel basisklanten en die speelden ons weg.

    Koeman is elke keer tegen bijna elke tegenstander tactisch overklast, en kan dat tijdens die eerste helft niet oplossen. Vaak gaat het na rust wel wat beter maar sommige wissels slaan echt weer helemaal nergens op, iemand moet mij even uitleggen wat Geertruida toevoegt in deze situatie? Ik zie dan liever Kluivert erin komen.

    Met deze trainer kunnen we beter gewoon thuisblijven in de zomer van 2026 als je jezelf niet voor lul wil zetten.

  19. KoemanToTheHague on

    I joked about what we should do with Koeman after the match and started getting the Reddit Cares messages in response 😭

  20. Aan het begin van de wedstrijd werd de grote Johan Neeskens herdacht. Wat die gast op de mat legde was in schril contrast wat onze piepeltjes vandaag lieten zien. Natuurlijk zaten de kousen mooi boven de knieën en zaten de haartjes goed. Dat wel, want ze komen op tv.

    Ik krijg het niet meer voor elkaar om enige verwachtingen te hebben van NL teams. Het is allemaal zo middelmatig, ik krijg er bijna bloedarmoede van. Verschrikkelijk


  21. We leken wel een stel amateurs, wat een fouten in de opbouw!!!

    En dan hebben we nog geluk dat Duitsland eigenlijk ook niet echt best speelde, dat was ook een traag tempo wat ze op de mat legden.

  22. Om te fucking janken. Echt gewoon bedroevend, vooral de eerste helft. Het leken verdomme wel een stel amateurs

  23. Toen Xavi op het middenveld ging spelen en Malen op de flanken ging het in een keer een stuk beter. Hm vraag me af waarom? đŸ€”

    Hopelijk leert Koeman hier wat van.

Leave A Reply