Galatasaray, devre arası transfer döneminde takımı güçlendirmek istiyor.
Santrafor pozisyonu için ise Danimarka’nın Kopenhag takımında forma giyen, Jonas Wind ismi geçiyor.
Oyuncuyu sizler için tanıttım.
#JonasWind #Galatasaray #TransferHaberleri

21 Comments

  1. Galatasaray, devre arası transfer döneminde takımı güçlendirmek istiyor.

    Santrafor pozisyonu için ise Danimarka'nın Kopenhag takımında forma giyen, Jonas Wind ismi geçiyor.

    Oyuncuyu sizler için tanıttım.

  2. 6 Aylik kiralanabilr,zorunlu satin alma ile,boylece ek butce istemez!.Financial FairPlay e takilmaz.Galatasaray ihtiyaci OLAN diger transferleri de 6 aylik kiralama ve sezon sonu zorunlu satin alma ile yapabilir

  3. Eyüp Abi bu Mustafa Cengiz Yönetimi ve Abdurrahim Albayrak devre arası da transfer yapmaz. Galatasaray'a yeni ve güçlü bir yönetim gelmeden bizim transfer için hiçbir umudumuz yok.

  4. Güzel abi nefesini tüketmeye değmez hiç anazliz yapmana değmez..bu yonetıme 2 kg elma al gel desen ya parayı yolda düşürür yada elma yerine 1 kg patates alır gelir..bizler Günaylarla yaptığın sohbetler gıbı laf lafı açar tarzı soru cevap sohbetler yapalım daha faydalı olur..transfer mransferde beklemeyelim..
    .

  5. Teşekkürler, kardeş ! Sizleri çok seviyoruz.İyi ki varsınız ! İyi de devre arası transfer gerçekten yapılacak mı ?Satış olmazsa yine hüsran mı olacak? YOKSA kendinizi yormayın !

  6. Bakın GS takımını tarihi boyunca sabote eden tek yönetim bu yönetimdir. Şampiyon olmayalım diye takımın önünü geçen senede kestiler bu senede kesiyorlar. İddia ediyorum devre arasına lider yada liderden bir iki puan geride girersek bu yönetim futbolcu almaz. Hatta luyindama ve marcao yu da satarlar. Şampiyonluğu unutun.. terim ve oyunculara kızmayın. Rakip takım başkanları bizim teknik direktör oyunculara satasirlar yönetimden gik çıkmaz. TFF cezaları abartılı verir yönetimden gik çıkmaz. Hakemler maçlarda GS yi doğrar gik çıkmaz.

  7. Buda fenere hayırlı olsun gs skaut ekibi bu sene oyuncuları araştırmasın bence çünkü bizim basiretsiz yönetim bedava oyuncuları bile almadı bunumu alacak bari araştırmayalımki fenerede iyilik yapmayalım bu yönetim gitmeden hiçbirşey olmaz.

  8. Boşu boşuna almayın forvet filan pas gelmeyeceği için bize kim gelse yaramaz. İlk önce şu forvet etrafındakilerini bi temizleyin. Koskoca falcaoya sataşmayın. Falcao şuan fenerde olsaydı o zaman görürdünüz falcaoyu.

Leave A Reply