Galatasaray’a Yeni Ibrahimovic: Jonas Wind

Kanalımıza Abone Olmak İçin: https://bit.ly/2wacfUE

#galatasaray #cimbom #gs

11 Comments

  1. tipik turk medyasi iste.. GS"a yeni ibrahimovic"Mis.. :):):)
    Danimarkada yasiyorum, ve bunu yakindan taniyorum, Danimarka ligini yakindan takip ettigim icin.. ibrahimovic benzetilmesi cok abartili, ibrahimovic kim, bu kim.. bunun gibi oyunculardan cok var heryerde.. danimarka liginden cok iyi oyuncu alacaksak, midtjylland formasi giyen defans oyuncusu Erik Sviatchenko olur.. adam defansin gøbeginde oynuyor, ve tas gibi defans oyuncusu..

    Kopenhag"dan illa oyuncu alacaksaniz, orta sahanin gøbeginde oynayan Carlos Zeca"Yi alin, ari gibi, heryerde sahada, ve basmadik yer birakmiyor, atiba"Nin genc versiyonu.. portekiz asilli yunan milli oyuncu..
    veya kanat oyuncusu Victor Fischer da olabilir, ayni takimda oynuyorlar, fc kopenhag"da.. hem hizli hemde kolay adam eksiltebiliyor..

    Galatasaray sacma sapan gidip arap oyuncu alacagina, iskandinavya"ya daha cok yønelmesi lazim, cok kaliteli oyuncular var burada, + is ahlaklari da 10 numara..

  2. Enes ünal içinde İbrahimoviç diyordunuz. Yarı futbol bilgisi bunlarınki gidin ülkelere alt yapıdakileri izleyin katkı o olur

Leave A Reply