Heracles pakt eerste overwinning tegen NEC

by HairyCallahan

5 Comments

1. Poh wat lekker. Zeker Kulenovic maakte het de verdedigers van NEC erg moeilijk. Hadden we zeker wel nodig.

2. KaleidoscopeBig9950 on

Heracles was slordig in de passing eigenlijk de hele wedstrijd maar toen nec vlak voor rust 1-1 maakte heeft heracles nog knap de voorsprong vastgehouden ook omdat de wedstrijd redelijk gelijkop ging vond ik.

3. Tsja, als je de goals zo weggeeft. Van Gassel heeft z’n kans zeker niet gepakt. Wat een matige wedstrijd van onze kant.
    Je gaat natuurlijk risico nemen de tweede helft, maar de grootste kansen bleven voor Heracles.
    Fraai uitvakkie trouwens. Die hadden er zin in.

4. Laat het maar weer aan ons over om een team dat dramatisch gespeeld heeft tot nu toe zijn eerste overwinning te schenken en eerste goal(s) na 4 uur cadeau te doen. Ongelofelijk weer hoe wij elke keer tegen dit soort tegenstanders zo fucking slecht voor de dag komen. Vorig jaar door dit soort potjes achter Ajax geëindigd en Europees voetbal misgelopen.

Snap ook niet waarom Meijer de beste man van het veld weer wisselt. Of kan die na een jaar nog steeds niet een volle wedstrijd uitspelen? (Hansen)

Zonder Sandler zijn wij gewoon een klasse minder

5. Zo onnodig hoe NEC beide goals zo weggeeft. Hopelijk dat Roefs snel terug is want van Gassel laat het niet zien.

Eerste helft creëer je als NEC nog genoeg maar tweede helft was het zeer matig en heeft Heracles het gewoon goed staan.

Scheids leek ook maar wat te doen (van twee kanten)