Slecht nieuws voor Feyenoord: Gimenez 3 maanden aan de kant

by Busstoelbekleding

5 Comments

  1. KansloosKippenhok on

    Dat is erg zuur voor hem, maar Feyenoord lijkt t op t moment toch beter te doen zonder hem of niet?😅

  2. Slecht nieuws maar ook weer niet zo slecht. Ueda ziet er momenteel heel zelfverzekerd uit terwijl Gimenez het een beetje kwijt leek te zijn.

    Goed moment om Ueda en Carranza te zien spelen en voor Gimenez om mentaal te resetten, hopelijk wat te rusten en sterk terug te komen want de manier waarop hij dit kalenderjaar heeft gespeeld denk ik dat geen een Feyenoord-fan het erg had gevonden als we hem afgelopen januari voor de 40 miljoen te verkopen waar geruchten over gingen.

  3. Wel grappig dat je paar dagen geleden Mikos Gouka vragen kon stellen op ad.nl. Mijn vraag was of het niet eens tijd wordt dat Ueda meer vertrouwen krijgt als basisspeler en paar dagen later ligt Gimenez in de lappenmand.

  4. Ben benieuwd hoe goed die Ueda gaat zijn als hij een aantal maanden basisspeler is. Zal het nu toch moeten laten gaan zien.

  5. Compleet het gevolg van overbelasting, zoals eigenlijk bijna altijd bij hamstringblessures.

    Sinds het eind van het WK 2022 (waar hij niet aan mee deed, maar ik pak dat als startpunt omdat hij toen een basisplaats kreeg), heeft hij in totaal 5 a 6 weken vakantie gehad. Ook nog aan 2 internationale toernooien in opeenvolgende zomers meegedaan en na elke interlandbreak stond hij 2 dagen later met een jetlag gelijk weer in de basis.

    Deze blessure en een flink deel van zijn dip zijn voornamelijk te verklaren door overbelasting. Dat is wel iets wat je de fysieke staf bij Feyenoord aan kan rekenen.

Leave A Reply