Cum poți vedea GALA RXF 47:
1. Rezervă acum loc în Sala Polivalentă de pe RXF.ro
2. Cumpără ACCES PPV de pe RXF.ro și vezi meciurile LIVE.
3. Cumpără ACCES PPV prin SMS la 7425 cu textul: RXF și vezi meciurile LIVE.

Înregistrează-te acum pe LasVegas.ro, introdu codul: RXF și primești 400 ROTIRI GRATUITE fără depunere și 50 RON PARIU GRATUIT! 🤑 Click aici: https://bit.ly/RXFBET 👈

#RXF47 #ConferintadePresa #MMA #rxfmma #mmafight #lasvegasromania #RXF

Alătură-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:
https://www.youtube.com/channel/UC5AHvW9gKxhOVo8wLYE_Uxg/join

Subscribe to our channel: http://bit.ly/2uhrZof
Find us on social media:
Facebook
https://fb.com/RXFighting

Web
http://rxf.ro
For business inquiries: contact@rxf.ro

22 Comments

  1. Cezar Gheorghe un martalog împuțit ..la sfârșit in loc sa îi despartă sau cel puțin sa plece de acolo el dădea cu picioarele in Neveu si Neveu era jos il ținea câinele ăla de pază…🤬

  2. Felicitări Piciu , era să fie furat de RXF pe față, au oprit meciul iregulamentar să își revină Fetița polițist. Urat… V-a ars la pariuri? In rest, felicitări Roby, pe Ruxandra Ailenei ați furat o ca in codru și pe ea!

  3. 1.Ma asteptam ca fata profesionista sa arate mai bine in meci,dar si ruxandra a batut in retragere si a fugit tot meciu,oricun plictisitor.S a vazut ca ii este frica de fata pro.
    2.Prima de 5 a fost frumoasa si neasteptata,dar bobicioiu si raul dan i a cam servit victoria pe tava lui Roby ,in sensul in care au ales sa faca alianta cu el.Totusi Roby a dat 2 ko.
    3.Butucel a dus destul de bine lupta,s a ridicat de cateva ori cu pitici peste el,dar a ramas fara gaz si pica din orice pumn, oricum bravo yuki si capone.Totusi,un sfat,mai dal dq pe Nivea ,ne am saturat toti de cretinul ala,cautati alt adversar.
    4.Betisor vs tatiana un meci de 2 lei ,macar dansu lui betisor a scos banii.
    5.A doua lupta de 5 a fost buna,dar imi doream ca dinu sa castige.Era singuru care putea sa ii puna probleme lui roby.Dinu l a cam articulat pe angelo,pacat ca nu a putut sa l finalizeze inainte sa vina ala cu voce de ratusca pe la spate.Si Mike a luptat foarte bine,l a si facut ko pe dorian care aproape a fost luat cu targa.
    6.kamaz a luptat cel mai bine ,lovituri spectaculoase care l au facut sa pice ca bolovanu pe lupse.
    7.zanoaga vs zidaru ala o porcarie de meci, ba rxf , nu ii mai bagati pe astea buni cu prafani deastea,ca avem parte de meci de 10 secunde ,ce dq.Stim ca vreti sa ii cresteti palmaresu lui zanoaga,dar nici chiar asa.
    8.roby vs angelo,de respectat ca roby nu a folosit solul ,dar angelo putea sa fie mai agresiv.Ce rost are sa fi matahala si sa stai tot meciu sa incasezi picioare,si sti ca pierzi,doar de dragu de a sta 3 runde.
    9.yamato vs nivea ,a avut un deznodamand previzibil.Totusi ma asteptam sa il chinuie pe nivea asa cum a promis.
    Pe yamato l as vedea vs zmarandescu,chiar ar fi o lupta pe cinste.
    Pe nivea nu il mai bagati in rxf, show nu face nici la confe nici in meci,nu stie sa se bata, ia doar bataie si intra la noroc.Poate doar un meci pentru cel mai mare pierzator raul dan vs nivea ar fi interesant,si pierzatorul sa plece din rxf.
    Acu as vrea sa il vad pe meko cum ar reactiona la o provocare a lui Kamaz.Ar mai fi lafel de tare in gura si sigur pe el?
    Nu cred ca ii poate evita pe astea buni la nesfarsit si sa isi aleaga doar adversari slabi,cu toate ca stie sa se bage pe sub pielea oamenilor ,ca sa il ridice in slavi si sa ii pronunte numele meko ,ce i care se uita nu s asa de prosti.Chiar si pitbul l a intrebat, cand are de gand sa se lupte cu cineva care chiar stie bataie.

  4. E din Simleu, si era pa pl lui in Zalau ani buni. Am eu o poveste cu el din 2011. Omu asta a bagat la somn un bulevard intreg. Daca il intalnesc ma recunoaste sigur, om adevarat, tot respectu'.

Leave A Reply