Ajax wint ook van RKC in grotendeels saaie pot

by Sinterklaaz1234

12 Comments

  1. Je weet wel tenminste wie de vaste vleugelspelers zijn, en langzaam hoe de beste 11 eruit gaan zien. Want de drop off is wel enorm. Ik weet het is op zicht met Slavia donderdag. Maar nog steeds…

  2. Banel en Rasmussen zijn echt zo verschrikkelijk slecht en in wedstrijden zoals deze hebben we Berghuis enorm hard nodig. Er is verder niemand die iets kan in zo’n compacte verdediging zelfs al is het niveau zoals bij RKC bedenkelijk.

    Van den Boomen zakt ook weer eens door het ijs, hij kan best een lekkere pass neerleggen maar dan heeft hij daar wel een minuut voor nodig, geen flauw idee hoe hij het in de Ligue 1 goed gedaan heeft. Zeker gezien zijn complete gebrek aan verdedigende werk of snelheid.

  3. Tja, een resultaat wat wel te verwachten was, maar ben alsnog best trots op hoe ze gespeeld hebben en hoe lang ze stand hebben weten te houden. Nu hopen dat ze dit volhouden en ook zo weten te spelen tegen Utrecht volgende week.

  4. Het valt gewoon op dat Ajax heel weinig spelers heeft van het beoogde niveau, waardoor er maar heel weinig roulatie mogelijk is. Benieuwd hoe dat er uit gaat zien later in het seizoen met de Europese wedstrijden.

  5. Helaas weer pijnlijk duidelijk geworden hoe armoedig de selectie van Ajax is, zonder Fitz-Jim en Traoré ga je zelfs tegen RKC niks kunnen beginnen.

  6. Tja. Tegen een tegenstander die niet echt wilt voetballen is direct duidelijk hoe smal de selectie is, en hoe groot het verschil is tussen de basis en de rest. Gaat leuk worden met die aankomende 17 wedstrijden in 3 dagen ofzo.

    Aan de andere kant: na een rampjaar en een treurige transferzomer waarin je eigenlijk alleen maar slechter bent geworden is het wel leuk om eens niet laatste te staan.

  7. In principe was dit een duel dat je gewoon gedomineerd hebt. Alleen jammer dat je zo weinig creëert met het B garnituur.

  8. TaniyamaShimuraWeil on

    Ik heb zowaar de laatste 10 minuten gekeken omdat ik Mo wilde zien. Leuk dat hij wat minuten had gekregen, ik hoop dat hij de lijn door kan zetten en het goed blijft doen.

    Ajax was niet goed maar het was iig voldoende om te winnen. Het is wel echt bizar dat iemand zoals Fitz-Jim kan spelen voor Ajax terwijl hij niet eens een basispeler was bij Excelsior.

Leave A Reply