Ongeslagen FC Utrecht vergroot zorgen puntloos RKC

by ALollef

7 Comments

  1. Vanaf de rode kaart van Meijers tot aan minuut 80 echt genoten. Kans op kans. El Karouani en Aaronson sprongen er bovenuit vandaag. Jammer van die penalty maar blij met de 3 punten. 19 uit 7 is iets om heel trots op te zijn. Deze week vorig jaar hopeloos onderaan met 3 uit 8, enorm contrast

  2. TaniyamaShimuraWeil on

    Tja we maakten het onnodig lastig maar toch een mooie overwinning. Ik had vooraf niet zo een goed gevoel maar ik ben blij dat we weer winnen. Toch echt een verschil met vorig jaar, ongelofelijk wat Jans heeft gedaan.

    Ook mooi om Ihattaren weer te zien voor RKC. Ik denk dat RKC echt nog wel wat punten gaat pakken , het was natuurlijk oliedom van Meijers om zo een tackle te maken maar verder speelden ze best wel redelijk.

  3. Aaronson weer geweldig, ontzettend jammer dat er geen optie tot koop is. En mooi dat Min eindelijk scoort! Speelde ook prima wedstrijd.

    RKC gaat nog wel punten pakken

  4. Ja, tot de rode kaart was het leuk, daarna was er niets meer aan. We zijn echt de beste in onszelf saboteren, want dit was dus zo compleet onnodig. Door naar Twente thuis in ieder geval, hopen dat we dan iets van een resultaat halen want anders hebben we de slechtste beginreeks ooit in de Eredivisie als we wéér verliezen.

  5. DutchOnionKnight on

    Die penalty…. Dit is de zoveelste keer dat een scheidsrechter faalt. De KNVB moet hier echt iets aan gaan doen, op deze manier wordt ons voetbal iedere week helemaal kapot gemaakt!

Leave A Reply