Feyenoord overleeft belabberde openingsfase en wint in topper van FC Twente

by madfortune

26 Comments

  1. Super blij met de overwinning, maar KNVB schaam je kapot dat je zulk schandalig slechte arbitrage naar een Eredivisie wedstrijd durft te sturen.

  2. reserveduitser on

    Helaas.
    Gefeliciteerd Feyenoord!

    Edit: waarom altijd die vuurwerkgeluiden in de Kuip….

  3. WarriorkingNL on

    tering fucking jantje wat heeft gozubuyuk dit uit de klauwen laten lopen zeg. steijn die 3x cynische overtredingen maakt waar ie enkel en alleen probeert om zn tegenstander te blesseren bij wellenreuther, hancko en lotomba, en dan hilgers die hancko voor zn bek slaat en daarna nog 2 overtredingen maakt speelt de wedstrijd ook gewoon uit. niet te geloven man

  4. Iets meer melk voor de feyenoordspelers, schwalbe’s alom. Twente 2 totaal verschillende teams voor en na de goal. Snel vergeten

  5. Als we het eerste kwartier even buiten beschouwing laten, voelde dit wel als de eerste wedstrijd onder Priske waar het gewoon een beetje klopte. Hwang lijkt echt een schot in de roos, en vond ook Lotomba erg sterk. Gaan we toch wel lekker de interland periode in zo.

  6. Man man man. Je had hier gewoon moeten winnen. Je moet gewoon op 0-1 komen in het begin…. Je krijgt een doelpunt tegen en het zakt in elkaar. Misschien heb ik een rode bril op, maar ik vond de scheids erg in het voordeel van Feyenoord fluiten en wat was Feyenoord irritant. Had het gevoel dat ze helemaal niet meer wouden voetballen in de tweede helft.

    En echt kansloos voor de supporters van Feyenoord als je vuurwerk geluiden gaat maken.

  7. HairyCallahan on

    Ik zag na de 2-1 de gelijkmaker nog wel vallen, maar knap dat Feyenoord het over de streep trok. Steijn is ondertussen wel echt knap bezig zeg

  8. waardeloze arbitrage vandaag zeg, maakt me bijna kwaad. klap in het gezicht in strafschopgebied, steijn die 3x gevaarlijk intrapt op een speler en maar 1x een kaart krijgt, en nog talloze andere gele kaarten niet gegeven. blij met de winst. tweede helft vond ik zowaar nog best goed gespeeld door feyenoord

  9. Heel blij mee. Tot de 1-0 was het dramatisch en hoort Twente op voorsprong te komen, maar daarna hebben we eigenlijk de controle gehad op 2 kansen die je hun cadeau doet na. Steijn schiet hem natuurlijk fantastisch in, maar als ik zie hoe Zerrouki daar op alles en iedereen let behalve de voorzet en loopactie van Steijn staat het schuim me weer op m’n bek. 

  10. Ik moet zeggen dat ik blijer wordt van Ueda in de spits dan uit-vorm Gimenez omdat hij heel sterk is in het duel, ookal is het nog steeds niet ideaal.

  11. MrGamingRhino on

    Michiel teeling die weer totaal geen idee heeft welke mensen hij ziet.

    Voor de rest heb ik het idee dat er wel wat aan het ontstaan is. Hwang is een topper

  12. We wisselen onszelf nog bijna uit de wedstrijd door een aanvaller eruit te halen en Zerrouki te brengen. Osman was slecht maar was wel vaak aanspeelbaar en deed in tegenstelling tot voorgaande wedstrijden zijn verdedigende werk goed. Zerrouki voegt voetballend niets toe. Bovendien ziet hij er bij de tegengoal niet goed uit, net als Beelen die sowieso niet in zijn beste fase zit. Gelukkig kon Hwang nog een tandje bijschakelen in de tweede helft, die man heeft er voor gezorgd dat het niet uit elkaar viel. Lotomba viel ook op in positieve zin, ik vond hem tegen Girona ook al best goed.

  13. stoney_maloney_ on

    Prima wedstrijd en verdiend gewonnen. Hwang is echt een geweldige voetballer, daar gaan we echt nog heel veel mooie dingen van zien. Lotomba ook erg goed vandaag, hij had een paar hele mooie dribbels. Ontlading bij Ueda na zijn kopgoal was ook schitterend.

    Dit hadden we écht nodig, in één week winnen van zowel Girona als Twente, wat toch beide stugge ploegen zijn. Priske in, we are so back!

  14. Commentator mag echt ontslagen worden, bijna net zo erge fout als die stadionsomroeper bij Roda JC vorig seizoen. Dat kan gewoon echt niet, en zijn commentaar zat vol met dat soort fouten

  15. psvamsterdam1913 on

    Gaat nog een spannende strijd worden om plek 4 tussen feyenoord, Twente en ajax.

  16. Begon heel erg slecht, maar vond dat we over het algemeen goede controle hadden over de wedstrijd. Tweede helft vond ik Feyenoord beter, Twente had een penalty tegen moeten krijgen na die overtreding van Hilgers, hele bijzondere situatie. Gozubuyuk weer heerlijk chaotisch. Bueno goede speler, Osman doet mij niet zo heel veel, vond Minteh toch wel beter in het begin. Hoop dat hij nog wat meer groeit. Lotomba begint ook heel aardig te voetballen.

    Merkt echt heel goed dat Wieffer en Geertje weg zijn, opbouw is niet meer wat het is geweest. Priske moet gewoon tijd krijgen, ik denk zodra de blessures weg zijn getrokken je vrij gemakkelijk tweede gaat worden. Staat gewoon een solide elftal voor Eredivisie begrippen.

  17. midnightrambulador on

    Klassieke Feyenoord-overwinning. Geen goed voetbal, veel grote kansen gemist, maar wel vechtlust en karakter getoond

  18. BertusHondenbrok on

    Kijkt iemand de persco? Willen Vissers komt me toch met twee idiote vragen haha.

Leave A Reply