[Rik Elfrink] Heet nieuws over de kwestie Bosz-Makkelie: de aanklager van de KNVB heeft 1 duel schorsing voor Peter Bosz voorgesteld. Trainer van PSV en de club gaan NIET akkoord.

by Rose_of_Elysium

5 Comments

  1. Rose_of_Elysium on

    Was Bosz zijn reactie geweldig fraai? Nee. En ik begrijp ook dat scheidsrechters in bescherming getrokken moeten worden. Maar dit is toch een beetje overdreven zeg. Hij scheld hem niet verrot ofzo, gewoon dat hij niet echt bepaald fan van hem is.

    Dit creëert nu natuurlijk ook een leuke kwestie als Makkelie nog een wedstrijd van PSV onder Bosz fluit. Als hij ook maar een dubieuze fout in het nadeel van PSV maakt is dat niet echt een geweldige look

  2. BertEnErnie123 on

    Sorry ik vind 1 wedstrijd gewoon prima. Het voelt alsof deze kwestie allemaal een beetje uit proportie wordt genomen. Bosz weet dat ie zijn gemak moet houden met directe verwijten tijdens interviews, er zijn genoeg trainers in NL die vaker langs de kant moeten staan voor kleinere en minder zeggende opmerkingen. Maar het voelt alsof dit allemaal een beetje wordt opgeblazen omdat het PSV is. Accepteer gewoon die ene wedstrijd en stop met mekkeren.

  3. EvolvedRevolution on

    Nul verrassing: dit was te verwachten. Het is zien wat eruit rolt, maar ik denk dat de KNVB hier dus een ‘statement’ gaat maken. Dat het nota bene in de week van de scheidsrechter gebeurde zal achteraf zwaar wegen.

    De KNVB wil graag meer arbiters aantrekken dus ook wat dat betreft heeft het reden om Bosz te straffen en van hem een voorbeeld te maken. Wat wij daar persoonlijk van vinden doet er allemaal weinig toe.

  4. TomatilloMany8539 on

    Belachelijke beslissing. Staat er in de regels dat trainers geen kritiek mogen hebben op scheidsrechters? Anders is dit zwaar overdreven

Leave A Reply