Voor Luuk de Jong is het zijn tweede natuur, voor centrale verdedigers is het een van de spaarzame mogelijkheden om tot scoren te komen en er zijn mensen die het tot kunst hebben verheven. Koppen. Van jongs af aan zie je het verschil tussen kinderen die het leuk vinden om te koppen en kids die het nooit zullen leren. Over koppen in de jeugd gesproken, hoeveel invloed heeft het op dat koppie?

De drie mannen die je in deze podcast hoort hebben ongetwijfeld allemaal een balletje te veel gekopt. Statusupdate: Vriendsie zit nog lekker in Australië, boetes te tellen, Fockert heeft een week zitten mijmeren, maar ramt er weer twee rubriekjes uit en Thomas dook de kleedkamer van NAC in en maakte een mooi portret van overleden Sparta-icoon Wout Holverda.

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? Een recensie is altijd welkom!

Afsluitende nummer

Sven Versteeg en Likke Pêhp – Blikkendag

Aanraders

Vriends: De film The Apprentice, over Donald Trump

Verhaar: De Disney-film Inside Out 2

Fockert: Het boek Autonoom, van Daan Ruiter

No Excess

Wij zijn volledig gestyled door No Excess, het Nederlandse mannenkledingmerk dat sinds 1988 bekend staat om zijn comfortabele en tijdloze outfits. Maar vooral: de Sedoc broek. Hij zit heerlijk en is perfect voor elke gelegenheid, of je nu een wedstrijd volgt of een casual uitje hebt. No Excess zorgt ervoor dat je er goed uitziet en je op je gemak voelt, elke dag weer. Gebruik de code CORPOT20 voor 20% korting op www.no-excess.com!

Office Interior

Op zoek naar comfortabele bureaustoelen? Wil jij ook een ergonomische werkplek? Dan weten wij waar je moet zijn. Gebruik de code CORPOT10 bij Office-interior.com. Bijvoorbeeld voor zo’n lekker zitstabureautje! Neem een kijkje op www.office-interior.com.

Emma Sleep

Wil jij ook profiteren tot wel 50% korting op de website en nog eens 10% korting met de code CORPOTCAST? Slapen zoals Fockert, op een Emma Hybrid Premium matras? Ga dan razendsnel naar https://www.emma-sleep.nl/!

4 Comments

  1. Gaan jullie nou bewust in t vaarwater zitten van de eerste de beste met dat stukkie over muziek?? Denk dat jullie ff moeten onderduiken om de toorn van Joopie Buyt te ontlopen.

Leave A Reply